reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczęta i kobitki:)
co prawda wizytę mam na jutro ale dzwoniłam na szpital i kazali mi się zgłosić z tymi objawami dzisiaj więc jadę na IP.... zobaczymy co ten mały tam wyprawia... Trzymajcie się i dzięki za odp.:) Pzdr

reklama
Jadę dopiero po 22, bo wtedy znajomy wpadnie popilnować Filipa. Na razie skurcze są co 10 min. i nie nasilają się.

Ja tez mam nadzieję, że u Flower wszystko będzie dobrze.

Pisałam dzisiaj po południu do Flower, ale niestety nie odpowiada.

A ja żyję(Maggie kurczaczku, Bishopka tyranie:-D), ale jakoś mi nastrój znowu ucieka trochę.

hej
asiacur, paulababy powodzenia w rozwoju sytuacji...
ja od jakiegos czasu mam bole w krzyzu.., brzuch caly napiety ech... ciekawe jako noc bedzie

a ja tam nie mówię nikomu kiedy kto ma rodzić :-p i sama napalona na to nie jestem :sorry: to co ja chce jest mało ważne , powtarzam to już któryś raz, że to Agatka ma być gotowa a ja pomarudzić sobie mogę i chyba nikt mi tego nie zabroni. :-D
:-D no dobra, już się nie denerwuj, nic nie mówię:-D

Hej kochane:-)
Melduję się, że już wyszłam i właśnie dotarłam do domku.
Postaram się później coś więcej napisać, na razie muszę się jakoś ogarnąć ze szpitalnymi tobołami:-D
Buźka.
Witamy mamusię i dzidziusia osobno:-) Ależ ja Wam zazdroszczę:-)

A ja mam skurcze, o!
Super, gratuluję, może zaraz będziesz miała wszystko za sobą, tylko z kolejki się wyrwałaś:cool2: Daj znać co na IP powiedzieli, mam nadzieję, że numerek do kogoś masz w razie W? :blink:

a mnie brzuch tak boli strasznie od czasu jak wyleciało to coś zemnie że nie mam siły na nic :-( od tamtego czasu mała się nie ruszała ale teraz pomalutku zaczyna się ruszać. nie wiem co mi jest bo nie mam żadnych silnych skurczy , są jakieś takie małe ale na pewno nie te co powinny a ten ból brzucha jest nie do zniesienia.
Tobie też już gratulować rozwoju sytuacji? :tak: Może się coś rozkręci dzisiaj? :-)

asiaciur i beti nie wiem czy Wam gratulować czy współczuć, czy może jedno i drugie, to napisze tylko tyle, że choć boje sie tego bólu jak szlag, to chciałabym już go czuć :-)
Bishopka nie jesteś z tym sama:-D

A mi jak zwykle nic nie jest:-) Może to i dobrze, jeszcze sobie pośpię póki mogę:-D

Ale Wy napalone na ten poród, mnie to już Rybka:-D urodzę kiedy Mała będzie chciała wyjść, byle nie przez wywoływanie:tak: Fajnie byłoby szybko no ale nic nie zrobię:-) Przynajmniej mamy jeszcze z M czas tylkoo dla Siebie:cool2:

Karolinkaz, zgadzam sie z Toba w 100%! Ja i M. mamy teraz bardzo dobry okres, bardzo sie zblizylismy i spedzamy duzo czasu razem. Widzi tez, jak sie mecze i bardzo mnie wspiera. Dawno nie mielismy do siebie tyle cierpliwosci. Jak mlody przyjdzie na swiat wszystko stanie na glowie.

reklama
Do góry