reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny, jest!:-) Mój Kurczak jest w domu, śpi w swoim łóżeczku. Jedna wielka radość :-):-):-) Wasze kciuki pomogły;-)

rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny!
Ja po dzisiejszym KTG zostaje w szpitalu, wyszły jakieś skurcze, których nie czułam :p rozwarcia nie ma i trochę nie czaje po co mnie zostawili, ale ma dostać coś na przyspieszenie, na razie podpieli mi jakaś kroplowke i teraz denerwuje mnie ta igłą wbita w moja rękę! Torbę niby spakowalam a połowy rzeczy nie mam i już mi się nudzi! Mały ma fajna wagę, wg USG prawie 3,5 kg, czekam na rozwój sytuacji i trzese dupa!!!! Aha no i czoła dalej nie widać, a brzuch mam wysoko wg mnie przynajmniej,
miłego dnia :)))

Trzymam kciuki !!!!

Ja lubię gości. Akurat brat i jego dziewczyna więcej pomocni są niż przeszkadzający.

Chyba że :tak: ja jestem ostatnio średnio towarzyska a świadomość że mam gości na kilka dni w chacie i że muszę cały czas być gościnna a nie leżeć do góry brzuchem lub spać tak długo jak chcę by mnie teraz zabiła...

Cała noc nie przespana... a przez kogo? Przez psa,

Współczuje :wściekła/y::-D

biedroneczka, z smsami sobie jakos poradzę, ale kompletnie nic nie potrafię zrobić, nawet otworzyć batonika, a truskawkom wygryzałam to zielone, bo nie mogłam sobie poradzić,

Ja se nie wyobrażam pazurów przy dziecku, dlatego pierwszy raz od podstawówki mam króciutkie naturalne..skoro zdarzyło mi się Michała podrapać to co dopiero Pindzie :szok:

Wróciłam od weta, 200 zł nie moje.
Kupiłam tablety na odrobaczenie na 140 kilo, szczepionki dla rudego, płyn do czyszczenia uszu i o.
Kasa poszłaaaaa.

Ale jak przyjechałam, odrobaczyłam Croma, umyłam mu uszy płynem, umyłam go w chusteczkach dla niemowląt hehe łącznie z tyłkiem- chyba mu się nie podobało ehheheeh
Potem zaszczepiłam Elmo, odrobaczyłam go jak indora, umyłam go także tu i ówdzie...
a teraz padam i właśnie odwiedziła mnie zgaga, chyba wypali mi zaraz rure na wylot..
Jutro po wyniki GBS i wjade jeszcze do weta bo ma mieć ponoć jakiś super środek na kapiące fiutki :-D

reklama
Dominic-super wieści :-)
GRATULACJE!!!!! nareszcie jesteście w domku w komplecie :-)
Życzę dużo zdrówka dla maleństwa a Wam wiele wytrwałości i samych radosnych dni i przespanych nocy :-)

Jakby nie miał to zapytaj go chociaz o nazwę :-) tez musze cos z tym zrobic, bo mam ściany całe w kropkach, a w maju było malowanie :szok:

na pewno powiem :tak: i na pewno kupię, mam w domu dwa cieknące (mam nadzieję, że nikt nie je hahahah) a jak nie..to w najgorszym razie jest taka maść (coś z wymionami i krową ma wspólnego hahaha) już raz ją dla młodego Elmo miałam i pomogła, też podam .

AAAAAAAAAAA... Susumali - cicha woda brzegi rwie... sprzątanie i spacery chyba pomogły :-) trzymam kciuki za szybkie i w miarę bezbolesne rozwiązanie!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taycia - słyszałam że w galway jakaś straszna pogoda

a my dzisiaj dajemy wypowiedzenie i zostanie nam miesiąc aby wyprowadzić się już na swoje :))

Malgosia - oj dzisiaj jest straszna wichura i do tego leje,więc moja kicia nawet łebka nie chce wystawić na zewnątrz,a mi się chce cały dzień spać... :szok::wściekła/y::confused2:
Zazdroszczę przeprowadzki na swoje!!!! świetna wiadomość :-)

reklama
mal-gosia gratulacje:) nie ma to jak na swoim:)

A ja mam dzisiaj lenia... Tatuś dzisiaj wyszedł na pępkówkę:) a młoda cały czas śpi... Wieje dzisiaj tak,że nawet na spacer nie poszłyśmy...

Do góry