Marcelinaa
Fanka BB :)
Dziewczyny, jest!:-) Mój Kurczak jest w domu, śpi w swoim łóżeczku. Jedna wielka radość :-):-):-) Wasze kciuki pomogły;-)
rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć Dziewczyny!
Ja po dzisiejszym KTG zostaje w szpitalu, wyszły jakieś skurcze, których nie czułam rozwarcia nie ma i trochę nie czaje po co mnie zostawili, ale ma dostać coś na przyspieszenie, na razie podpieli mi jakaś kroplowke i teraz denerwuje mnie ta igłą wbita w moja rękę! Torbę niby spakowalam a połowy rzeczy nie mam i już mi się nudzi! Mały ma fajna wagę, wg USG prawie 3,5 kg, czekam na rozwój sytuacji i trzese dupa!!!! Aha no i czoła dalej nie widać, a brzuch mam wysoko wg mnie przynajmniej,
miłego dnia ))
Trzymam kciuki !!!!
Ja lubię gości. Akurat brat i jego dziewczyna więcej pomocni są niż przeszkadzający.
Chyba że ja jestem ostatnio średnio towarzyska a świadomość że mam gości na kilka dni w chacie i że muszę cały czas być gościnna a nie leżeć do góry brzuchem lub spać tak długo jak chcę by mnie teraz zabiła...
Cała noc nie przespana... a przez kogo? Przez psa,
Współczuje
biedroneczka, z smsami sobie jakos poradzę, ale kompletnie nic nie potrafię zrobić, nawet otworzyć batonika, a truskawkom wygryzałam to zielone, bo nie mogłam sobie poradzić,
Ja se nie wyobrażam pazurów przy dziecku, dlatego pierwszy raz od podstawówki mam króciutkie naturalne..skoro zdarzyło mi się Michała podrapać to co dopiero Pindzie
Wróciłam od weta, 200 zł nie moje.
Kupiłam tablety na odrobaczenie na 140 kilo, szczepionki dla rudego, płyn do czyszczenia uszu i o.
Kasa poszłaaaaa.
Ale jak przyjechałam, odrobaczyłam Croma, umyłam mu uszy płynem, umyłam go w chusteczkach dla niemowląt hehe łącznie z tyłkiem- chyba mu się nie podobało ehheheeh
Potem zaszczepiłam Elmo, odrobaczyłam go jak indora, umyłam go także tu i ówdzie...
a teraz padam i właśnie odwiedziła mnie zgaga, chyba wypali mi zaraz rure na wylot..
Jutro po wyniki GBS i wjade jeszcze do weta bo ma mieć ponoć jakiś super środek na kapiące fiutki