reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha a co Ty wyprawiasz? albo raczej Twoj babel w brzuchu, nie po to bralam numer do Ciebie zeby wywolac porod u Ciebie!!! ( tak samo zalatwila mnie Pflaume...) wracaj tu, ja chce rodzic przed Toba!!! ;-):-)
agulaula nie zazdroszcze kredytu we frankach, ale powiem ci ze mam kredyt w zlotowkach- zmienna stopa i... tez odczuwam strasznie te wahania ciagle zmiany kursow stop itp masakra
asiacur brawo, tez tak robie jak wkurza mnie muza sasiadow :-) a Comy bym sobie posluchala hmm

u mnie oki
mala zaczyna cos szalec...
nic mnie narazie nie boli....
a o 14 wizyta u lekarza, ale... pewnie nic sie ciekawego nie dowiem.... jak zwykle...

reklama
Karolap ja wczoraj miałam tak jak ty ze Mała mi sie wypychala albo brzuch twardnial juz sama nie wiedziałam ...dziwne uczucie.
Pytanko....czy wam sie dzieci wpychaja pod żebra czy w nie kopia...?
Ja ostatnio mam szał na Kayah i a szczególnie jej nowa piosenka ...w kółko ja puszczam .

Pytanko....czy wam sie dzieci wpychaja pod żebra czy w nie kopia...?
Moja już w ogóle nie kopie, czasem chcę wstać z łóżka i nie potrafię bo czuję jej nogi pod żebrami:-D ale od razu wyciąga na szczęście:-)

Obiad zrobiony, wystarczy tylko na gaz postawić, miałam iśc pod prysznic i coś mi się nie chceee:-) Dzisiaj już nie mam takiego parcia na jedzenie jak wczoraj ale to dobrze, nie będę miała przynajmniej nadprogramowych kg:-D
Bishopka ja Ci mówię, w tym tygodniu urodzisz już na pewno:-D

czyli byłyscie pewne że to nogi?bo ja cały czas sie zastanawiam czy moja sie przekreciła(w sumie jutro sie dowiem) bo jak dla mnie pod zebrami mam jej główke...podobno "matki wiedzą" ale moja intuicja jest do bani i niegdy sie nie sprawdza hahaha

Pindzia ma często nóżki pod żebrami i wtedy muszę siedzieć jakby mi ktoś kij od szczotki wsadził w d............ hahahahahha zwłaszcza w samochodzie bywa to niewygodne..

Agulalula, to powodzenia w negocjacjach, mam nadzieje, ze wyjdzie tak jak plaujecie. Ja tez kilka lat temu szukalam ziemi ale wtedy to byl taki straszny boom na zimie i nie dosc, ze byla strasznie droga to jeszcze beznadziejna, bo wysprzedawali kazdy kawalek bagna, zeby zarobic.

Asiacur, kusisz corcie kolyska? Ja kupilam ostatnio fajowego miska ale nie pomoglo! :-D

Beti, powodzenia jutro, to juz czas!

Ja doczlapalam sie do kuchni i w koncu zrobilam kluski leniwe. Wyszly dobre ale za malo maki, bo robilam z przepisu z neta pierwszy raz. Teraz ide na troche do wyrka czekac na porod i poskladac spojenie lonowe, bo mnie naparza strasznie.:crazy:

Bishopka- powodzenia na wizycie i niech chociaż Tobie się wkoncu coś ruszy :tak:

Ale jak trafnie Susumali zauważyła to ja jestem pierwsza w kolejce i trzymajmy się harmonogramu :-);-)

karolap5; beti2223- pomyślnych wieści życzę :tak:

A tak w ogóle któraś z Was pisała przepis na herbatkę z imbirem(herbatka położnych) na wywołanie porodu... Ktoś jej próbował?

Marcelina ja własnie tez tak mam ze cycki wypinam wygieta jak paragraf.
Malgo-kurka smaka mi zrobiłeś ... Ja kocham pierogi wszelkiej postaci....oj będę teraz o nich myśleć ... A ja na obiad mam jakaś marna sałatkę w tortilli.

reklama
Dali- oj tez bym zjadła.
Tylko od kilku dni cos mi jest niedobrze i jem tyle co nic. A teraz jeszcze zaczelo mnie boleć podbrzusze i plecy. Dawno nie widzialam by ktos sie tak cieszył z bolu...

Do góry