reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oj, jak miło przeczytać, że nie tylko ja co chwilę wietrze lodówkę, bo ostatnio zaczynam sama siebie przerażać ;-) Też czytalam, że pod koniec przeważnie się chudnie i zaczełam sie martwic, że cos ze mna nie tak ;-) Właśnie jestem po 6 dużych brzoskwiniach i tabliczce czekolady- masakra :szok:

flower188 wybaczam za pominięcie ;-) Ja osobiście wybrałam sobie termin porodu właśnie dzisiaj i nici z tego będą chyba :-( Nawet mojego wczoraj zaciagnelam na przytulanie (po wczesniejszym przedstawieniu artykułów w necie, że seks jest bezpieczny, a nawet znalazłam ze POWINNO się go uprawiac tydzien przed terminem i sie chlopak przekonał- w końcu :-))- dziś próbujemy dalej -mam nadzieje ;-)

reklama
a właśnie macie tak że już nie macie skóry na brzuchu? ja mam uczucie, że jak wezmę głęboki wdech to pęknę. Piecze mnie strasznie skóra. Boje się, że "popękam"- smaruję się na potęgę, ale wiem, że jak mam mieć rozstępy to i to mnie nie uchroni

jeeee jest pierwszy sierpniaczek :) SUPER!!!! No to teraz już mozmy rodzić :)

Ja tez jem dużo wiecej i tez czytalam ze pod koniec to ponoc sie chudnie a u mnie odwrornie. Aktualnie mam smaka na świeze bułeczki z masełkiem i żołtym serem....mniam mniam
Zaraz tez ugotuje kilogram ziemniaków bo mam cały worek śliwek to jutro porobie knedelki :) I moze druga porcje ciacha ze śliwka.

Ja cały czas palemie na barazwo, rozmaiwlam ze swoja polozna- ponoc to normalne bo pekaja naczynka w rozwierajacej sie szyjce ale jutro podejde do mojej ginki-moze mnie przyjmie (chodze na NFZ) i zbada jestem bardzo ciekawa czy cos rusza oprocz tego ze mlody nisko...ida cieple dni to mógłby sie wykluc :D

akutan- naszczescie mam jeszcze zapas skory na brzuchu . Ale smaruj jak najwicej zeby ci sie rozstepy nie porbily :(

NADZIEJA GRATULACJE - zdobyłaś tytuł PIERWSZEJ SIERPNIOWEJ MAMY!!!

A mnie się we łbie przewraca jak cholera oto jak się aktualnie czuję:

http://demotywatory.pl/3328005/Zmiana-decyzji

Jestem zbyt niedojrzała, żeby zostać matką, 13.08 osiągnę 30 na karku, a czuję się jak w stwierdzeniu " kiedy dzieci mają dzieci", poród to do mnie w ogóle nie dociera, czy któraś ma jakąś maszynkę do cofania czasu???

Blackberry- jak ty pięknie ubrałaś w słowa moje niepewności- ja do 30 dobiję pod koniec listopada ale też czuję się jak gówniara. Jak będziesz miała tą maszynkę to chętnie wynajmę ją od ciebie.
A ta apropo ciasta śliwkowego- właśnie robię :D
No i tak mnie plecy od tego bolą że wymiotować mi się chce. Jak ja wytrzymam te 3 tygodnie. Cierpliwość do tego bólu dawno mi się skończyła.

cześć Kochane ;))

NADZIEJKO GRATULACJE!!!

My dzisiaj zostaliśmy oficjalnie obywatelem, a mianowicie akt urodzenia odebrany :tak: Poza tym zaliczyliśmy kolejną wizytę pani Położnej i pierwszy spacer, no i pępuszek odpadł, aaaaaaaaaaaa no i dziś o 7.40 Borys skończył tydzień:-) Na spacerku grzeczny, spał cały czas, jutro ma być cieplutko to się znowu wybierzemy ;-) Jutro rano idziemy do przychodni się zważyć i skontrolować poziom bilirubiny, Mały jest już dużo mniej żółty, ale dla świętego spokoju sprawdzimy, żeby nic nie zaniedbać:tak:

Devi spółka z tymi knedlami:-)

nadzieja gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
jestem jeszcze w dwupaku:-)
byłam u dr po zwolnienie i umówiliśmy sie na jutro po południu na IP przebada mnie i wtedy powie czy mnie zostawic bo powiedziałam że wole te dwa trzy dni w domku być chyba że będzie coś sie działo, ale jedno jest pewne do niedzieli musimy się rozpakować
jutro dam znać wieczorkiem co i jak

s propo skurczy to mam bolesne ale nie aż tak (da się znieść) teraz są nie regularne więc licze że nocka bedzie spokojna chyba że męża zaatakuje:-D:-D

reklama
petunia kurcze na mojego nawet arykuly nie dzialaja, a moze podeslesz jeden co zadzial hehe
akutan co do skory na brzuchu - witaj w klubie...

ja ok 17 poszlam do sklepu - 10 min spacer, myslalam juz ze sie zaczelo, takie mialam skorcze 2 piwerwsze w odstepie 15 min,pozniej bol w dole brzucha - klucie, pozniej w krzyzu.. normalnie az mi ciarki przeszly bo po jednym z tych odczuc jechala ulica karetka na sygnale...
a droga do mojego szpitala - korek taki ze bym chyba w aucie urodzila!!!!

no ale wrocilam do domu, zjadlam - bo glodna bylam, i przeszlo teraz spokoj....
ale jakos mi "wilgotno" caly czas

Do góry