reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu uważaj na siebie!!!

ja dzisiaj zjadłam chyba najwięcej w swoim życiu, to już jest obżarstwo!!!

mam około 20 kg do przodu, ale w sumie ich nie widac, bedziemy mialy co ujedrniac, mi tez poszlo wszystko w dol, ale ja uważam, że trzeba mieć na czym siedzieć, a dupa musi odstawać :p damy rade!!!!!:))

reklama
witam kobitki. ja dzisiaj miałam dzień z moim M. dzień wolny więc nad ocean pojechaliśmy ze znajomymi :tak: trochę się pomoczyć , poleżeć itd. ;-)teraz to chyba idę się położyć i będę błagać o seksik :-D niech chłop pokaże córeczce światło :-D :laugh2: tak bardzo chcę urodzić w tym tygodniu że aż mnie skręca.

gratulacje dla pierwszej sierpniowej mamusi !!!!!

mam około 20 kg do przodu, ale w sumie ich nie widac, bedziemy mialy co ujedrniac, mi tez poszlo wszystko w dol, ale ja uważam, że trzeba mieć na czym siedzieć, a dupa musi odstawać :p damy rade!!!!!:))

Witam w klubie! 3 tygodnie temu mialam plus 18 wiec na bank mam juz 20. Bedziemy mialy co zrzucac! :-)

JJ, na Ciebie to juz chyba czas. Pisz koniecznie jak sie sytuacja rozwija.

Widze, ze u wiekszosci i nastroje i samopoczucie cos kiepskie :-(

hejka wieczorowa pora

NADZIEJA WIELGASNE GRATKI!!!!! jestes nasza pierwsza oficjalna sierpniowa mamuska!!!!!!!

szuszu BIDULKO; uwazaj na siebie i zwolnij nieco!!!

AKUTAN moj kalendarz robie bardzo tradycyjnie i prosto, zamawiam w maszynie zdejcia z aparatu, i potem je wklejam w taki duzy album i opisuje kazde zdjecie...piaty album juz w polowie zapelniony a ja mam radoche bo fajna to pamiatka...i widac jak dzieci rosna...a my sie starzejemy he he

MAGGIe FAJNIE ZE DOBRZE SOBIE RADZISZ

JJ, A85, MALGOO, MARZENIXX, AKASHIA i wszystkie inne z wilczym apetytem- dolaczam do WAS, nie wiem o co lotto ale ja tez jem jak najeta..dzis wieczorem sie usmialam bo corcia pyta czy zjem kolejny kawalek czegos tam a ja na to: no popatrz jaki mam brzuch, a ona na to z wielkim wyrzutem: ale mamus, zrozum, to tylko dzidzius w srodku, a Ty sama nie jestes gruba! ach jak dzieci potrafia pocieszyc...

kurde reszty nie pamietam...

Ostatnia edycja:
Mucha mój dr idzie na urlop od 8.08. więc zdecydowaliśmy się z dr do 7 sfinalizować ciążę, na razie próby porodowe bądź wywoływanie bo cesarki to nie chce chyba że coś bedzie się działo

Bishopka mówisz że szybko urodzę? mam jakieś obawy że to będzie najdłuższy poród mimo że przy drugim to ledwo zdążyłam

a ja znów dołki łapie, hormony normalnie siadają mi na mózg, a apetyt od tamtego tygodnia wilczy ze nie moge zapanować nawet w nocy yhhh...

Och! widzę że nie tylko ja dziś spać nie mogę.

Cokies- hormony mi też daja popalic. Na przemian mam ataki złości z paniką, a po chwili doły takie ze wyje przez głupoty. Podziwiam swojego K. że on to jeszcze wszystko znosi. ja bym nie miała do siebie tyle cierpliwości...

COKIES burze hormonalne chyba atakuja wiekszosc...u mnie ta sama bajka...

a co do obrzarstwa- zjadlam wieczorem za duzo i za tlusto, i teraz bardzo mi nie dobrze........chyba bedzie bliskie spotkanie z porcelana...

reklama
hejka
i ja się melduje znów niewyspana
przeziębiłam się i strasznie kaszle, krzyże mnie napiep...ją. najgorsze bóle właśnie przy skurczach to te krzyżowe
ciekawe czy zostane w szpitalu czy wrócę, mój m. mówi że wróce..

właśnie wgrałam muzykę na komórkę żeby sobie czas umilić

Ostatnia edycja:
Do góry