reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Blackberry ciekawe która pierwsza Ty czy Sagaa? :-)

A mnie dziś tak brały bóle między 1 a 2, że myślałam, że to już poród (było jakoś tak inaczej niż zwykle, ból mocniejszy, skurczowy i trzymał długo)...ale niestety kolejny fałszywy alarm...połaziłam po domu, poszłam spać i przeszło :eek:

Nie no ja z czystej przyzwoitości oddaję tą miejscówkę gdzie mi z terminem do Sagi, a poza tym u mnie dzisiaj spokój grabarza...młody się wierci, szaleje, nic ze mnie nie wycieka, brzuch nie boli...jak ręką odjął:tak: jak u Ciebie. Zresztą Tobie też miejsca chętnie ustąpię - przysługuje Ci pierwszej, a ja poczekam jeszcze choć parę dni - byle nie za długo:-D

Ostatnia edycja:
Nie no ja z czystej przyzwoitości oddaję tą miejscówkę gdzie mi z terminem do Sagi, a poza tym u mnie dzisiaj spokój grabarza...młody się wierci, szaleje, nic ze mnie nie wycieka, brzuch nie boli...jak ręką odjął:tak: jak u Ciebie. Zresztą Tobie też miejsca chętnie ustąpię - przysługuje Ci pierwszej, a ja poczekam jeszcze choć parę dni - byle nie za długo:-D

Dzięki Ci kochana, chętnie skorzystam z Twojego miejsca w kolejce :-D

witam koleżanki,
jak tam wasze samopoczucie? co do kolki to na dzidzie mojej koleżanki nie działało nic oprócz suszarki. jedna sie spaliła więc specjalnie jej dałam kolejną taką tanią wyjazdową ;)
ja już 2 noc rodzę, a rano wszstko przechodzi. nie wiem czy to sen czy to skurcza- chyba jestem nienormalna!!!
dzisiaj rano miałam mocnych kilka skurczy po czym mi przeszło i nastepnie powitanie z panem toaletą i sory, ale nie dało sie tam znalexc czopa, a newet bym nie próbowała ;P :zawstydzona/y:Podobno rozwolnienie to też oznaka zblizajacego sie porodu:rofl2:
Życze miłego dzionka.

Tonya ja moge byc gwaizda raczej weekendu :-D:-D wiesz ze u mnie wszytsko ma czas:p dzieki za wszystkie kciuki i kibicowanie mam nadzieje ze pomoze ;-)
Ja oczywiscie 3 mam kciuki za wszytskie co chca tez juz urodzic np Tonya, Blac skoro chcesz pczekac to niech i tak bedzie;-)
Wlasnie ciekawe co u Igasi i Malinowej????
no i ciekawe jak dziewczyny po porodach sie maja z dzieciaczkami...??;-)

hej dziewczyny. ja juz chyba mam cos z glowa. obudzilam sie mokra, nie ze lozko mokre tylko ja a raczej pindzia ma. co do tego czopu to u mnie nic takiego nie ma a przynajmniej wyglada innaczej jak opisujecie. bo jest takie bialkowe a czasami z domieszka zoltego ale zadnych niteczek nie ma a tym bardziej nie jest galaretowate. coz musze poszukac info na ten temat gdzies indziej. sorki za byki ale z tel. pisze wiec byki sa napewno.

Marcelina, współczuję akcji z www..da się to jakoś uratować?

Tak, dzięki :happy: dostałam info

Dobry wieczór,

o godz. 4:55 ostatecznie przywróciliśmy działanie całego serwera. Niestety z uwagi na objętość danych klientów (mierzoną w setkach GB) proces trwał znacznie dłużej niż zakładaliśmy na początku.

W tej chwili wszystkie usługi powinny działać już poprawnie. W ciągu następnych 2 dni otrzymacie Państwo rekompensatę w formie rabatu do wykorzystania przy nadchodzących opłatach (do wglądu w panelu obsługi klienta;wysokość rabatu będzie wyliczona na podstawie czasu, w jakim serwer nie działał; zgodnie z SLA umieszczonym na stronie Regulamin świadczony usług | ).

Oczywiście trwają dalsze pracy, by w przyszłości nie dopuścić ponownie do podobnych przypadków. Wszystkich naszych klientów przepraszamy za powstałe niedogodności.

Pozdrawiamy,
BOK Hostpark.pl

jestem
awaria neta usunięta uufff jak dobrze do was wrócić, myślałam że oszaleje

Ewa moja Julka ma okropne kolki do 5 miesiąca, zadne espumisany i w tym podobne w składzie i Gripe water nie pomagały, jedynie co rozluźniało to czopki Viburcol, termofor ciepły i kąpiele w wiaderku specjalnym chodzi o to że trzyma się dziecko za paszki w pozycji pionowej a druga osoba myje, dziecku wiszą nóżki i wtedy pracuje nóżkami (fika) a co za tym idzie usprawnia pracę jelit, powodzenia

sagaa no ja to już tutaj czekam na wieści od ciebie i czas masz tylko do niedzieli:-)

a ja w nocy od 2 do 5 nie spałam, z wrazenia że to może już w przyszłym tygodniu przytulę maluszka;-), w ten czas wyszywałam aniołka na obrazek i skończyłam:-)

czesc Marcelina właśnie wczoraj z kumpelą mówiłyśmy o tobie a raczej o twojej Kasi i mojej, sprawdziłyśmy po jej psie (Golden) jak ładnie sierść zbiera, bo mój nie gubi i była zachwycona, także dzięki za linka z Allegro bo już zamówiła sobie taki sam jak ty masz

a propo antyszczekacza, która z was miała? i jak się sprawdza bo będę zmuszona to kupić

Ostatnia edycja:
Hejka!

Pierwsze co to wiadomość do Sagii - super Kochana,że wczoraj odleciał ten czop - będę trzymała kciuki żebyś rozpakowała się do niedzieli ( i tobie Tonya też :-D)
Malinowa - co się dzieje??? może zatrzymali ją na obserwacje i dziś będzie miała dzidziusia :-)
Ewa - dobrze,że z chłopakami już troszkę lepiej

Ja wczoraj myłam okno balkonowe, wczoraj sexik z Mężusiem i jedyne co czuje to bóle okresowe ,które są i tak słabe i jakoś nic nie znaczące,ale wiecie wczoraj oglądałam film dokumentarny (coś na zasadzie one born every minute tylko,że wersja irlandzka) i pokazywali szpital (niestety nie ten gdzie rodzę),ale aż zapragnęłam tam być (bo obsługa super -(za te pieniądze co one robią to i ja byłabym słodziutka) i dużo osób się wokół Ciebie kręci i fajny pokój porodowwy.... Była tam babka co dopiero po 10 dniach miała wywoływany poród i jak urodziła i pokazali jej dziecko to normalnie tak się wzruszyłam,że szok...ciekawe czy ja będę płakać jak urodzę i czy mąż będzie na tyle silny psychicznie by odciąć pępowinę....

Dzisiaj wieczorem zakupki :-) miłego dzionka !

reklama
beti- ja tez sie budze mokra tam na dole (od kilku dni) i wydzieline mam podobna do tego co ty opisujesz
cokies- pochwal sie aniołkiem :)

Do góry