reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam :-)

Ewa, Gabiczek - trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiązanie !!!!!!!!!!!!
Flower - gratulacje Ciociu :-)
LANA - trzymam kciuki za finałowy termin cesarki... jeszcze troszkę i będziesz już rozpakowana :-)
Sagaa - bidulka :-D:-D jeśli chcesz mój samochód trzeba odkurzyć...a tak poważnie to pewnie Wiktor nie chce wyjść na przekór Tobie!

U mnie dzisiaj spokojnie. Nie mam ochoty robić czegokolwiek... więc pewnie poczytam sobie książkę, porelaksuję się póki jeszcze mogę :-)

reklama
LANA zazdrpszcze Ci, ze to juz niedlugo u Ciebie :)
Taycia ja juz niedlugo tez bede miala czas na takie 'relaksacje' dzis moj ostatni dzien w pracy !!! :)

Podziele sie z wami moja wczorajsza przygoda, otoz zrobilo mi sie slabo i upadlam na ulicy, pelno osob wokol, ale nikt nie podszedl :/ na szczescie nie zemdlalam, bo pamietam wszystko dopiero jak wstalam to jakas kobieta do mnie podeszla, bo zauwazyla, ze w ciazy jestem. Jestem przerazona, jak pomysle co by bylo z moim malenstwem gdybym wtedy stracila przytomnosc....:[

Podziele sie z wami moja wczorajsza przygoda, otoz zrobilo mi sie slabo i upadlam na ulicy, pelno osob wokol, ale nikt nie podszedl :/ na szczescie nie zemdlalam, bo pamietam wszystko dopiero jak wstalam to jakas kobieta do mnie podeszla, bo zauwazyla, ze w ciazy jestem. Jestem przerazona, jak pomysle co by bylo z moim malenstwem gdybym wtedy stracila przytomnosc....:[

Wiecie ale znieczulica na tym świecie :wściekła/y: aż się wierzyć nie chce

U mnie agresja dziś 1000

Ciekawe jak tam Ewa i Gabiczek - trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości.

Flower, gratuluje Ciociu:-) I gratulacje dla rodziców Maluszka.

Wiara, jak to przeczytałam, to myślałam, że mnie szl..g trafi:wściekła/y:Kolejny przykład ludzkiej znieczulicy:wściekła/y:!!

Dzisiaj od rana męczy mnie zgaga i do tego gardło mnie pobolewa mam takie jakby wysuszone. Normalnie kac:-D

Ostatnia edycja:
wnm - och...wreszcie sobie odpoczniesz :-) i przykro mi z zaistniałej sytuacji...:-(

Mnie wkurza jedno... nie pamiętam jak jest w Pl,ale tutaj kurka ludzie na siebie wchodzą..tzn. idą 2 osoby na chodniku, ja idę naprzeciwko i oni za kija nie zejdą żeby zrobić miejsce,więc albo muszę się uchylić albo zejść na ulicę :wściekła/y:...już kilkakrotnie chciałam iść na żywca na nich,ale potem pomyślałam sobie,że nie warto ... czemu ludzie są takimi egoistami?????:baffled:

Malgoo, Maggie Oli chetnie bym wam posprzatala auta umyla itd:D ale wiecie co wyczyscilam je od srodka poodkurzalam i padlam slaba nie wiem co mi jest nigdy tak nie mialam polozylam sie i tak lezalam dwie godziny niedawno wstalam ale jakos i tak do dupy .....
Devi dzieki za info;-)
Lana pwoodzonka :-)
Blacberyy milego dnia...
Lemoniada w 1 trymestrze mialam opryszczke caly czas a jak przniosla mi sie na fdol i pojechalam na pogotowie to ginka mnie tam wysmiala ze taka mala i chyba nie wiem co to znaczy opryszczka;/ co lekarz oto inne podejscie....
Wnm beznadziejni sa ludzie przykro mi ze Cie spotkala taka sytuacja....
Anulek myslalam ze juz rodzisz;-)
Mucha olej ta opiekunke albo ja zwolnij i znajdz nowa..??
Ewa pewno juz po wszystkim a Gabiczek jezcze chwila i tez ale im zazdroszcze....

reklama
Do góry