reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie!
Ale naskrobałyście od wczorajszego popołudnia...już teraz nie wolno sobie przerw od BB robić, bo codziennie nowe newsy z porodówek :-) Ewka, Gabiczek dziś to chyba Wasz dzień - kciuki trzymam &&&&

Tonya, najlepszego z okazji rocznicy. Macie jakies plany na uczczenie?

A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodku :szok: Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam? :baffled:

Malgo ale mnie rozbawiłaś z tym koniem :-D A co do rocznicy, to odebrałam od fotografa moją niespodziankę dla M. (sesja ciążowa), wkleiłam fotki do albumu, odebrałam go z pracy i poszliśmy na pyszną kolację...o ciągu dalszym nie będę pisać, ale było super ;-):-p

Flower gratulacje dla siostry i małego Jasieczka!!!!! Się biedulka trochę namęczyła, ale dobrze, że się wszystko skończyło pomyślnie :-)

Reszty nie pamiętam...idę nadrabiać inne wątki...

Witam sie.

A i mam pytanie; wyskoczyla mi opryszczka na ustach :wściekła/y: Wiem, ze to niebezpieczne w ciazy, mam czekac az zejdzie, czy zatryniac do lekarza?? Miala moze to ktoras z was dziewczynki?

Malgo, ja dostałam mały opier... od lekarza, że nie zgłosiłam się z opryszczką tylko ją sobie smarowałam na własną rękę (to było w I trymestrze). Więc co lekarz to podejście do tematu :)

tak patrzę na mój suwaczek i jestem trochę przerażona..... a wizyta dopiero w przyszły piątek. Zamorduje tego mojego lekarza jak mnie wcześniej 'złapie'...

Tonya-no to gratki z udanej rocznicy kochana :-)
Ewa.K i Gabiczek -trzymamy kciuki kochane za bezbolesny expresowy poród :-) Jesteśmy z Wami !!!!!
Maggie-wizyte masz w podobnym terminie z suwaczka jak ja bo ja właśnie dziś mam a jestem już w 38tyg.i 3 dniu -nie martw się -wytrzymasz:tak:

Nadrobić Was to naprawdę wyższa szkoła jazdy!!!Kobiety skąd Wy macie tyle czasu? Naprawdę niezłe jesteście producentki!!! Powiem Wam, że dojrzałam chyba do spakowania torby i zrobię to w tym tygodniu. Ubranka jeszcze do dzieciowego proszku muszę wsadzić i wyprasować bo odciągam to w czasie jak mogę, ale chyba nadeszła najwyższa pora. Na razie lecę z kociną do weta, a później za jakieś prace się zabiorę!Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

reklama
dobra laseczki idę się umyć i lecę do gina bo mąż zaraz przyjedzie .
Trzymajcie kciuki co by termin cc był jak najszybszy ale coś mi się wydaje ,że dopiero w przyszłym tygodniu będę miała cc. Buziolki !!!!!

Do góry