szuszu cc mam 25 w poniedziałek, :-), potem będę spać na dolarganie. Zapraszam na Wołoską we wtorek :-)
Ok:-)
Myślałam, że w piątek..oj to tyle dni do odliczania jeszcze;-)
Będę na pewno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szuszu cc mam 25 w poniedziałek, :-), potem będę spać na dolarganie. Zapraszam na Wołoską we wtorek :-)
Tonya, najlepszego z okazji rocznicy. Macie jakies plany na uczczenie?
A ja siedze w lozku i slysze rzenie konia i mysle ciaza mi na glowe padla! Patrze przez okno i nie wierze. Sasiedzi maja konia w gorodku Normalnie zywy, rzacy kon w malym, przydomowym ogrodku w miescie! Bosssze, gdzie ja mieszkam?
Witam sie.
A i mam pytanie; wyskoczyla mi opryszczka na ustach Wiem, ze to niebezpieczne w ciazy, mam czekac az zejdzie, czy zatryniac do lekarza?? Miala moze to ktoras z was dziewczynki?