reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Wiadomosc od mamy:dziekuje kochana-podziekuj laseczkom ode mnie-ja jestem lew-wiec uparta jestem w dzialaniach
uściski specjalne dala KAHAKA,OLI.B,SAGAA,KAMILA

MAM NADZIEJE,ZE NAM SIE UDA ,ale niestety licze sie tez z tym ,ze to moze byc walka z wiatrakami ....

reklama
Witajcie :)
musia super prezent od szefa, no i dobrze, że synuś ma się lepiej :)
wiara.nadzieja.milosc. witamy u nas :) ale sobie kobieto długaśnego nicka wymysliłaś ;-) trzeba bedzie opracować jakiś skrót ;-)
edit mam tak jak Ty, tylko bym leżała, albo siedziała, a już niestety nie mogę zwalić na przeziębienie, bo już prawie przeszło...:-)
Fajnie, że u mamy05 tak optymistyczne wiatry już wieją, a swoją drogą to nasze maleństwa też chyba w większości lwami i lwicami będą - nie znam zbyt wielu zodiakalnych lwów, ale to chyba silne bardzo osoby.
Według kalendarza i wszelkich znaków na niebie będzie córcia - tatuś cieszy się z tego najbardziej ;-) a tak na poważnie to przyjmiemy co Bóg da, byle zdrowe było

WNM- wiara.nadziej.miłość chyba tak bede skracać twój nick :) Ja ma wilczy aptety...juz nawet mówie na siebie Głodzilaaaa a mój mąż na siebie Danio. Troche mnie przeraża ten apetety ale cóż zrobić jak mi w brzuchu burczy :/

Dziewczyny jak wy z kalendarza sprawdzacie płeć??

Kurcze, nawet nie wiedziałm ze nasze dzieciaczki beda spod znaku Lwa az sobie sparwdziła co to za znak no i wyglada na to ze beda dzieciaczki z ciezkim i trudnym charakterem, choc licze ze to sie nie sprawdza :/

Ostatnia edycja:
Musia przes;lij usciski Mamie eh jak sie ciesze tym optymizmem!!!;-)
Kahaka przygód masz co nie miara:p
Witaj WNM i Gratki;-)
Nom Lwy i Lwice niech silne i zaradne będą:-)
Aj a ja siedze ia jakos nie mam ochoty na nic....

reklama
mdłości, brak męża dopiero wróci w nocy z trasy bycie samemu mnie wykańcza czekam az sie to zmieni ...nic mi sie nie chce jakos nie czuje swiat moze dotrze do mnie w piatek??
Dzieki ze pytasz :*

Do góry