reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam dziewczyny:-)
Oli poogarniaj i wracaj do nas!!! Dasz radę :*
Gusia mam nadzieje ze z mezem wszystko okey i nic powaznego z nim się nie dzieje;-)
Ja sobie tak pomyslalam u nas i u mojego meza pierwszy uodzil sie syn, a u naszych rodzicow tylko ze strony meza mamy byla pierwsa corka tak wszedzie piersi faceci wiec chyba u nas przewazaja Y i jakos tak mi sie wydaje ale coreczka tez oczywiscie moze byc eh jakie bym jej fryzurki robila:)

reklama
Witam ...
Wstaliśmy o 8, zjedliśmy śniadanko razem z Patrykiem. Ja juz mam wolne do 3 stycznia (prezent na swieta od szefa:-D) więc nie poszłam do pracy. Teraz Patryk jest przy mnie, patrzymy w internecie co się dzieje w mamy brzuszku teraz i wcinamy jogurty:tak: Z Patrysiem juz lepiej przesyła "cmocki e-siosiom" :-D (dokładnie to buzi buzi tam tam i pokazuje na moitor ale przetlumaczylam na bardziej po polskiemu)

jak dobrze ze z Patryczkiem już lepiej i dziekujemy za cmokaski :*

ja dzisiaj jestem Głodomooora...zjadłabym konia z kopytami :) Brzuch mi rośnie ale od tego ciaglego jedzenia a nie od fasolki :/
ooo właśnie zachciało mi się francuskich tostów z dzemem truskawkowym :)

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa, na imie mi Natalia i mam termin na 16 sierpnia prawdopodobnie bo nie bylam jeszcze u poloznej, zamierzam isc po swietach jak juz to cale zamieszanie przedswiateczne sie skonczy, juz nie moge sie doczekac.

Witam!
U mnie także zaczęły się przygotowania przedświąteczne...przyznam się,ze nie ma jakoś natchnienia do prac domowych.Jak juz usiądę,to wcale bym nie wstawała :-D.
Witam kolejne sierpniowe mamusie!Ja idę jutro do lekarza,już nie mogę się doczekać!!!
Wg kalendarza Córcia jest Córcią,a teraz ma wyjść też Córa-ale kto to wie-poczekamy zobaczymy.

Witam nowe sierpniowe mamusie:-)
Ja dzisiaj wreszcie się wyspałam i przeziębienie powoli mija, więc humor dopisuje:-)
Po południu śmigam po prezenty, u mnie jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę.
Dziewczyny któraś z Was paliła przed ciążą?

Dzień dobry
Ja juz po pracy. Miałam dziś wigilię klasową z dzieciakami i rodzicami. Dzieciaki przygotowały występ, koncert kolęd, i w samym środku występu wysiadl prąd :wściekła/y: śpiewały bez muzyki. Ale dały radę. Zmęczyłam się tym dzisiejszym dniem - potem sprzątanie po tej wigilii itp. Krzyż mnie boli.

reklama
Do góry