reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagga :)
Mysle ze powinnas patrzec jako 23latka :)

Co do siostrzenicy to tak czasem bywa, oby była dobra mamusia :). Bedzie Ci rażniej:) u mnie w rodzine nic nie słychac o nowej przyszłej mamie. W tym roku był wysyp w rodzince(4nowe pocieszki sie urodziły) he :) ja tez mialam sie zaliczac no ale zaliczam sie teraz do was i bardzo sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja siostra ma 18 lat, tez byłabym w szoku jak by mi powiedziala ze w ciąży jest ! Ma chłopaka juz 4lata wiec watpie ze tylko filmy w pokoju ogladaja hehe ;)

ps. w styczniu skonczy 19 - ten czas leci :)

reklama
Co do siostrzenicy to nie czas na nia mam nadzieje ze czas i ciaza ja zmienia na pozytyv choc watpie to skomplikowana sprawa ale coz taki zycie, nom tez tak popatrzalam i wyszedł synuś <loL>:-)

:) Mi wyszedł chłopiec i takie mam przeczucia:) ale najważniejsze aby było wszystko dobrze!

Z kalendarza wynika że Małgosia też powinna być chłopcem ;)

Jutro pierwsza wizyta u lekarza, proszę trzymać kciuki! :)
Troszkę się boję że za wcześnie idę i nic nie będzie widać. Ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa!

Dobranoc baboszki, ide wesprzec mauzona w kladzeniu synka, bo stad slysze, ze Pimpi bynajmniej nie winszuje sobie isc spac :-)

P.S: z tym chinskim kalendarzem to moze i prawda, tylko ja nigdy nie wiem jaki wiek sobie zaaplikowac....? :nerd:

Rybka powodzonka bede 3 mac kciuki:)
Alex dobranoc ja tez zaraz mykam do lozeczka szybko sie wyspac bo maz dopiero jutro bedzie;/
3 majce sie kochane:*

rybkaaa, kciuki zaciśnięte!

Ja juz lecę spać. Jutro czeka mnie wigilia klasowa. I znowu się najem :) Bo dziś to przez cały dzień tylko to robiłam :)

No przeczytałam wszystko, ale naskrobałyście :szok:
Witam wszystkie nowe mamusie i życzę spokojnej ciąży
Ja mam mnóstwo problemów i dlatego się nie odzywam, jak się poogarniam to będę częściej. Dziewczyny bardzo dziękuję że pamiętacie o mnie i się martwicie gdzie zginęłam, bardzo to miłe :)
Według kalendarza pierwszy chłopak (sprawdziło się) i teraz też chłopiec. Czuję że będzie Filip, za bardzo chcemy księżniczkę :)
Dobranoc kobitki, jutro rano wyjeżdżam do rodziców i długa droga przed nami, zajrzę popołudniu

reklama
hej kobitki ja tylko na chwilkie co do kalendarzka to sprawdza sie w 50/50% czyli pól na pól u mnie miał byc chłopiec jest dziewczynka a terza niby tez chłopak a co bedzie to sie okaze, choc ostatnio czytałam ze to nie zalezy od kalendazyka tylko od tego jakie chromosomy wasz pan wtrysnie bo plemniki decyduja o tym czy bedzie chłopiec czy dziewczynka jak chromosom x to dziewczynka ja chromosom Y to chłopiec a tego nikt jeszcze nie potrafi sprawdzic :D zmykam spac dzoecko juz spi maz pewnie w szpitalu tez i mam cicha nadzieje ze go jutro juz wypuszcza bo dosc mam latania od dwuch tygodni codziennie do szpitala

Do góry