reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzięki :sorry2: 3 pralki dziecięcych szpargałów..mam nadzieję, że uda mi się wypoziomować deskę tak, żebym to mogła robić na siedząco.. o 12tej godzina zero i zaczynam :-D

Ale lecicie z koksem !!!!! Jak torpedy ... :shocked2:

cokes - rozumie ze chcesz spokoju i ciszy po porodzie. Ja własnie ciesze się ze mieszkam teraz w Norwegii - jeśli chodzi o poporodowy spokój :tak: Mam tu tylko szwagra z żoną i 2dzieci :). Rodzice moi przyjada może we wrześniu. Jednak wiem że za odwiedzinami zatęsknie jak tylko mnie handra chwyci i wtedy pomyśle " jejku w Polsce to zawsze ktoś by przyszedł pogadać, pomógł... " Tak to jest :baffled:

agulalula koszula furore napewno zrobi :):) Tekst wyrąbany w kosmos :-D

JJ witaj po przerwie :) odwiedzaj nas częsciej :):)

Połowy zapomniałam co napisać ale to tak jest jak za dużo do nadrobienia sie nazbiera.... :-( Trzeba się za obiad zabrać :nerd: a jak mi się nie chce brrr....

Marcelina wiem co to znaczy powodzenia heh mnie szybko poszlo nawet i opanowalm to tak ze na siedzaco prasowalam a siedzialam na koszu w wikliny gdzie trzymamy brudne rzeczy do prania;-)
no Nadzieja wiem co to znaczy nadrabianie Hahahaha ja na razie jestem na biezoca ale pewno znowu bedzie czas ze bede godzinami czytac ;-)

Do Bry dziewczeta
Nie było mnie kilka dni, ale sie zdecydowalismy na maly spontaniczny wypad do domków letniskowych nad jeziorko. Pieknie cicho zdala od szumu miasta hehehe, lasek niedaleko w jeziorku ciepła woda, full letniskowców dzieci itp wiec niby cicho ale dookola gwarno hehehe
Postaram sie was nadrobic ale nie wiem jak to pojdzie :-D;-) a moze ktos mi w srocie powie co sie u was dzialo przez ostatni tydzien albo ciut wiecej, jakies porody, malenstwa na swiecie itp

Cześć laski;-)

Nie wiem jak wy ale ja dziś się dziwnie czuje..... jakieś takie ciśnienie jest chyba że mam wrażenie że zaraz zemdleje......:baffled:

Przyszedł mój antyszczekacz....ale za chiny nie umiem go ustawić hehe:confused:
W każdym razie działa bo jakiś przycisk testowy jest i jak włączyłam to mój pies nie wiedział co się dzieje i uciekł haha:-D a teraz chodzi obok mnie i dziwnie sie patrzy:-)

Boshe ja tu widzę że wy juz popakowane a ja nawet torby nie mam odpowiedniej...:dry:
Czekam na wózek, na łóżeczko i jeszcze kilka pierdół muszę kupić..... a czas leci......

:-)

taycia
zazdroszczę temperatury u mnie dziś ma być 31' nigdzie się nie ruszam, bo już nie mogę oddychać, a nogi to mnie palą żywym ogniem.

Leje źle, upał źle ...kurcze, ale u nas nie ma takiego fajnego wyważonego lata o np. 20'

akutan
mnie od paru dni tak mdli, że wczoraj musiałam się położyć, bo i w głowie mi się kręciło i słabo było...mam nadzieję, że to przejściowe, ale dziś czuję, że będzie powtórka:no:

JJ witaj ;-)! Już niewiele Ci zostało...

Ja wczoraj 6 pralek wyprasowałam w niecałe 2h :tak:

Normalnie leci ze mnie :szok: i brzuch boli, uciekam i czekam na wieczór ...

reklama
Marzenixx ty się martwisz, żeś niegotowa w 34 a ja 38 zaczynam i dopiero piorę ciuszki a i nie mam jeszcze materacyka, przewijaka, tetry, butelki, smoczków i kosmetyków. Torba jest ale muszę wyczyścic i spakować. No i koszulę kupić bo do porodu mam po F. ale po przydałaby się nowa. Stanik do karmienia na razie jeden mam - czarny. Muszę dokupić biały miękki i jeden sztywniejszy na fiszbinach na wyjscia, bo w tych miękkich to okropnie piersi wyglądają pod bluzką tym bardziej, że teraz jeszcze ciepło będzie z 2-3 miesiące :cool2:......

A co do samopoczucia.....ja mam tak od początku czerwca. Co się trochę pokrzątam i coś porobię to mi słabo od razu i mam wrażenie że zemdleję.....a ciepłe dni są najgorsze :no: Ale ja mam niskie ciśnienie i to się chyba baardzo przyczynia do tego stanu.

Biedroneczka fajny wypad, taki sponton . Sper, że udany.

Dzieki za ponowne powitanie :tak:. Znaczy, że mnie jeszcze ktoś pamięta ;-):happy2:

Do góry