reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

niedługo to będziemy musiały tu ustalić dyżury 24 godzinne:-D

zaczęłam się schizować, bo ja też mam cały czas tam mokro... szuszu można ten płyn kupić w aptece?

reklama
:confused: bo każda ciężarna powinna otrzymać taki niezbędnik m.in. z tym płynem bądź papierkami do sprawdzania wód. Bo jak tu je odróżnić i w odpowiednim czasie zareagować?

szuszu
to najlepiej dziś już tylko leż! A zastanawiam się też czemu lekarz nie wyznaczył Ci terminu cesarki tylko kazał przyjeżdżać jak się zacznie?:baffled:

Wcześniej podałam nazwę tego specyfiku, popytajcie w aptekach, może jest dostępny.
Pewnie dlatego, że często wyjmuje niedonoszone dzieci. Zawsze to zdrowiej dla malucha jak sam sobie wyznaczy czas wyjścia;-)
Poza tym w mojej sytuacji to i tak już nie ma to chyba znaczenia i rozpakuje mnie wcześniej, czyli przed 01.08.

niedługo to będziemy musiały tu ustalić dyżury 24 godzinne:-D
dokładnie:-D

Pewnie dlatego, że często wyjmuje niedonoszone dzieci. Zawsze to zdrowiej dla malucha jak sam sobie wyznaczy czas wyjścia;-)

No racja, tylko co jak akcja potoczy się błyskawicznie:shocked2: a na kiedy masz termin?

Niby sierpniówki, a tyle się rozpakuje w lipcu:blink:

dokładnie:-D

No racja, tylko co jak akcja potoczy się błyskawicznie:shocked2: a na kiedy masz termin?

Niby sierpniówki, a tyle się rozpakuje w lipcu:blink:

Ja nigdy nie rodziłam SN, więc jestem jak pierworódka, do szpitala mam 10-15 min samochodem, gin powiedział mi że od skurczów mamy kilka godzin. Poza tym mam wąską miednicę, więc maluch nie da rady zejść niżej;-)
A termin według OM mam na 15.08:tak:

dziewczyny przystopujcie!!!

kurcze tak patrze co sie dzieje i mysle z edobrze by bylo wymienic sie z ktoras z was nr tel ale nie wiem z ktora?- patrze wszystkie jestescie bardziej zaawansowane w ciazy niz ja echhh....

ja jestem podobnie do ciebie

Dobrze, że dzisiejsze alarmy to takie tylko ćwiczeniowe, że tak powiem. Obyście nie musiały rodzić przedwcześnie. Ja się narobiłam na noc i teraz mnie skurcze łapią. Kurde. Lipa. Biorę nospe i leżę już...

czesc dziewczyny, alez naskrobalyscie dzisiaj :szok:
SylviB. gratulacje ur Synka. Hmmm... beda 3 "Igorki" :)
Szuszu zacisnij uda niech malenstwo troche jeszce poczeka.

reklama
DZIZASSSSSSSSSSSziewczyny ja tu chce rodzic juz a Wy wczesniej ode mnie <szok>:szok:
Szuszu mam nadzieje ze przejdzie smiggaj jutro na IP;-)
Mucha 3 maj sie tam czytalam Twoje esy;-)
ja ide sie odprezyc z mezem nie mam tabsow jutro chyba bede miala kolejna nieplanowana wizyte prze moja infekcje a jak dzis podzialamy to moze jutro cos sie ruszy kto wie hehe i lekarka powie zaczelo sie:D :D oki spadam dobranoc i nie rozpakowywac mi sie jeszcze laski!!!!

Do góry