reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja też miałam badaną cytomegalię, wyszło że przechodziłam tuż przed ciążą.
Powinno to badanie być zrobione, wtedy i ciąża jest badana intensywniej itd..

reklama
Kasica - przykro mi :-(
ja robiłam sobie te badania 3 przed ciążą : cytomegalię, na przeciwciała różyczki i toxo,ale to było w czerwcu ,zaszłam w ciążę w grudniu,a potem już nie miałam powtarzanych badań :confused:

Mlody mi sie tak rozpycha, ze zaraz mi zebra zlamie i rozerwie skore!!! Auuuuuuaaaaaaa!:szok:

Czy wy tez tak macie?
MALGO00-ja też tak mam ,żebra po prawej stronie mam tak skopane i nie wspomne o kręgosłupie na tej samej wysokości -jak mi sie tam wciśnie to sie ruszyć nie moge i to trwa juz od jakiegoś dłuższego czasu ale pocieszam się ,że jeszcze tylko 2 tyg.-matko tylko 2 tyg.:szok:-WYTRZYMAM!!!!!!:tak:
karolaola-ja daję tak samo jak Ty 1 całą nakrętkę na 5 kg. wsadu w pralce jak wywieje na dworku to nie czuć zapaszku -najważniejsze ,że czyste :-) CO DO STANICZKA SPORTOWEGO -REWELA BARDZO WYGODNY CHODZĘ W NIM DZIŚ CAŁY DZIONEK :-) zakupię sobie jeszcze biały :tak:

Lana ja też sobie kupiłam ten stanik (różowy) bo w opisie aukcji pisało że rozmiar uniwersalny pasujący na panie noszące rozmiar xs,s,m,l, xl i niestety dduuuuupa.
jako że nie jestem wielkogabarytowa myślałam że będzie pasować - teraz noszę rozmiar stanika 75d i jest na mnie za mały i uwiera wszędzie.
więc Karaola i inne dziewczyny którym pomysł wydał się fajny zmierzcie dokładnie wymiary i zastanówcie się czy będzie pasować - też chciałam do spania i w szpitalu żeby mieć wygodnie (jeszcze przed porodem gdybym znowu wylądowała)
Flower szkoda ,że Ci nie pasi :-(tak właśnie najgorzej jak się kupuję bez przymiarki ja właśnie bałam się kupić na allegro więc kupiłam u siebie i tylko 1 szt. w razie W byłby dla córki ale jest ok ja noszę rozmiar teraz 75c-80c i jest ok jeszcze trochę cycka się zmieści jak urosną ale na takie naprawde biuściaste kobitki może być za mały.

Lana może mój egzemplarz jakiś mało rozciągliwy? bo wymiary mam w zasadzie trochę tylko większe w biuście od Ciebie :( może po ciąży i karmieniu się nada? albo dam siostrze bo ma mniejszy biust

No Ladies, ktora mnie przescignie!

Wlasnie wrocilam od poloznej i od poczatku ciazy mam 18kg na plusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: ZALAMKA!!!

Reszte ide opisac na odpowiedni watek. Poszalalam tez z aparatem wiec w odpowiednich watkach kilka fotek wrzuce.

Lana, 2 tygodnie tylko?! kurcze ale masz fajnie! Ja wlasnie tez mam prawa strone skopana, uwzial sie i caly czas tam celuje.

kurcze, pewnie czesc z nas nie ma badan na ta cytomegalie bo one sa odpaltne czy sie chodzi na NFZ czy nie...ja np. tez nie mam.

Kasica- pewnie w Korczaku jesteście?? Ponoc fatnlne tam warunki :( Jestem z Wro, jesli bedziesz potrzebować pomocy, rozmowy to pisz:)

a do mal-gosi przyjechała mama troche ja popilnowac wiec dziewczyna odpoczywa :)

Kasica strasznie mi przykro, że znowu maluszek jest w szpitalu, życzę żebyście trafili na dobrych lekarzy i może nie będzie potrzeby aż tak dlugo tam być.
Devi ja też chyba nie miałam na to badania, przejrzałam dziś wszystkie wyniki i nie widzę albo nie wiem czego szukać ? :-( jak oznaczone są te badania?

ja dziś w przypływie sił poszłam Agatkę do żłobka zapisać tak w razie co, ale już teraz wiem, że nie chcę żeby tam maluszka posyłać. Jestem 72 na liście na wrzesień 2012 - więc nie wiem co bym zrobiła z dzieckiem od marca do września- a grupa liczy 15 osób więc szanse raczej marne na to że się dostanie. w całej Bydgoszczy na 360 tys mieszkańców jest OSIEM żłobków! to jakiś żart i kpina czyli 120 dzieci rocznie jest przyjmowanych we wszystkich żłobkach w całym dość sporym mieście?!

reklama
Do góry