reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Marcelina TY chyba jestes na jakims doplaczu, skad bierzesz tyle sil i energii??? daj nam troche
A nie wiem skąd bo ja taka nigdy nie byłam.. a teraz mnie nosi, nosi mnie jak cholera. Nie umiem usiedzieć na dupie.
Aż mnie to denerwuje ale nie umiem tego wyłączyć.
Raz była nawet u mnie koleżanka i krzyczała "weź siadaj w końcu, zostaw to" a ja nie mogłam a to kubek wyniosłam po herbacie, a to łyżeczkę przesunęłam bo leżała nie tak jak trzeba, a to wstałam żeby firankę poprawić.. wali mnie pod tym względem i to ostro, nie będę ściemniać heeh mam to chyba po Pindzi..
Kasica przykro mi
Marcelinaa kupiłaś 2 paczki pampków mam nadzieję i dostałaś chusteczki za grosz?;-)
Ja mam 2 pralki z ciuszkami za sobą i brak miejsca by rozwieszać kolejne...
a nie nie kupiłam dwóch tylko jedną i nic nie wiedziałam
też nie mam gdzie już wieszać a jeszcze z 2 pralki mnie czekają..nie wspomne o prasowaniu
Ostatnia edycja:
kasica88
ja przechodziłam to w ciąży tylko nic nie wiedziałam bo nie miałam robionych badań pod tym kątem.
Ja pomału trace nadzieje że bedzie dobrze, nie miałam go nawet tydzien w domu...
Ja pomału trace nadzieje że bedzie dobrze, nie miałam go nawet tydzien w domu...
kasica będzie dobrze.... mam znajomych ,których dziecko też to miało i teraz jest wszystko ok.
Szkoda tylko,że lekarz to u Ciebie zaniedbał i nie wysłał Cię na to badanie, bo wtedy od razu po urodzeniu bada się też dziecko.
Trzymam kciuki!
Szkoda tylko,że lekarz to u Ciebie zaniedbał i nie wysłał Cię na to badanie, bo wtedy od razu po urodzeniu bada się też dziecko.
Trzymam kciuki!
Marcelinaa
Ja tyle sil i energii mialam tylko tak do 25t.c a teraz nic zero. Wypluta, przepluta jestem.
to ja mam chyba na odwrót.. jak se leże i nic nie robię to się źle z tym czuje może to też kwestia tego, że nie pracuję pierwszy raz od 8 lat.. ? nie wiem a na cytomegalie też nie miałam badania
Kasica, przykro mi bardzo..
Musicie 6 tyg. w szpitalu leżeć, czy samo leczenie tyle trwa?
Nie trać nadziei, musisz być silna dla Grzesia.
Trzymam kciuki za Was.
A co z Mal-gosią??
Anulek, masz jakieś wieści od Dominic?
Musicie 6 tyg. w szpitalu leżeć, czy samo leczenie tyle trwa?
Nie trać nadziei, musisz być silna dla Grzesia.
Trzymam kciuki za Was.
A co z Mal-gosią??
Anulek, masz jakieś wieści od Dominic?
Ostatnia edycja:
reklama