reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina TY chyba jestes na jakims doplaczu, skad bierzesz tyle sil i energii??? daj nam troche

A nie wiem skąd bo ja taka nigdy nie byłam.. a teraz mnie nosi, nosi mnie jak cholera. Nie umiem usiedzieć na dupie.
Aż mnie to denerwuje ale nie umiem tego wyłączyć.
Raz była nawet u mnie koleżanka i krzyczała "weź siadaj w końcu, zostaw to" a ja nie mogłam a to kubek wyniosłam po herbacie, a to łyżeczkę przesunęłam bo leżała nie tak jak trzeba, a to wstałam żeby firankę poprawić.. wali mnie pod tym względem i to ostro, nie będę ściemniać heeh mam to chyba po Pindzi..

Kasica przykro mi :(

Marcelinaa kupiłaś 2 paczki pampków mam nadzieję i dostałaś chusteczki za grosz?;-)

Ja mam 2 pralki z ciuszkami za sobą i brak miejsca by rozwieszać kolejne...

a nie :( nie kupiłam dwóch tylko jedną i nic nie wiedziałam :(
też nie mam gdzie już wieszać a jeszcze z 2 pralki mnie czekają..nie wspomne o prasowaniu

Ostatnia edycja:
ja przechodziłam to w ciąży tylko nic nie wiedziałam bo nie miałam robionych badań pod tym kątem.
Ja pomału trace nadzieje że bedzie dobrze, nie miałam go nawet tydzien w domu...

kasica będzie dobrze.... mam znajomych ,których dziecko też to miało i teraz jest wszystko ok.

Szkoda tylko,że lekarz to u Ciebie zaniedbał i nie wysłał Cię na to badanie, bo wtedy od razu po urodzeniu bada się też dziecko.

Trzymam kciuki!

Ja tyle sil i energii mialam tylko tak do 25t.c a teraz nic zero. Wypluta, przepluta jestem.
Kasica postaraj sie byc dobrej mysli( wiem ze latwo mi tak powiedziec) wyjdziecie ze szpitala i bedzie oki.

Kasica, przykro mi bardzo..
Musicie 6 tyg. w szpitalu leżeć, czy samo leczenie tyle trwa?
Nie trać nadziei, musisz być silna dla Grzesia.
Trzymam kciuki za Was.

A co z Mal-gosią??
Anulek, masz jakieś wieści od Dominic?

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem to badania na cytomegalie robi sie przed zajsciem w ciaze w trakcie nie bo i tak nie mozna jej leczyc w ciazy, tak tlumaczyla mi dr i kolezanka.
Ku*** los jest okrutny.

reklama
Do góry