reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oleńko bardzo mi przykro mam nadzieję że jednak się wszystko poukłada i dołek przejdzie ...jesem z Tobą za wiele nie mogę Ci pomóc choć bardzo bym chciała...
Kasica hmm mój mąż- czasem tzreba go naprowadzić ale on angazuje sie chce ze mną chodzić na usg wczoraj był 1 raz i myślałam że oszaleje ze szczęścia poza tym przechodzi podobne objawy bo tez warczy zamiast mówić może mu przejdzie jak i mi hehehe:D główka do góry czasem tzreba facetowi długo tłumaczyć i naprowadzać żeby zrozumiał czego kobieta oczekuje maj sie i zero stresów:)
Tonya i reszta zapomniałąm Wam powiedzieć że w firmie juz wiedza i na razie tw narada co z moim stanowsikiem pracy ja bezposrednio nie rozmawialam z szefem moim kolega pod którym funkcjonuje i wszytsko przez niego zalatwiam takze czekam co pokaze zycie wiem ze teraz mnie zwolnic nie moga:D
Co do wymiotów to ja tylko raz i koniec mam straszne mdłości ale bez rzygocin :p i objawy nadal nie ustepuja na szczęście:D dobranoc kochane:*

devi nie martw sie o kredyt dacie rade ze wsparciem rodziców. My jesteśmy w trakcie budowy, mamy kredyt na 20 lat. Dziś M. miał wolne i cały dzień jeździliśmy i łatwiliśmy materiały. Wcześniej robiłam to sama, ale teraz nie moge dźwigać Piotrusia w foteliku a nie mam go z kim zostawić.
No niestety faceci nieraz zachowują się tak jakby nie używali głowy do myślenia.
U mnie hormony też szaleją, w środę płakałam bo M. zasnął i nie chciało mu się wstać nakarmić Piotrusia, powód niezły:-)

Witam sie dzis :)) W zasadzie nie mam nic ciekawego do powiedzenia dzis. Taki jakiś smutny dzien, wiec nie bede Wam psuc humorku i ide spac zeby sie skonczyl dzien.

Dobranoc wszystkim ;***

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy mój wynik bety jest w normie? Martwię się bo szperam teraz po różnych forach i widzę, że większość kobiet ma dużo wyższe wartości w 5tc..a ja tylko 1190 (w czwartek pobierana krew 16.12),w poniedziałek(13.12) - 496. Dodam,że w poniedziałek na usg nic nie było widać:(
Nie mogę przez to zasnąć..:-( A następna wizyta dopiero po weekendzie..

witam jako pierwsza dziś wstałam o 4:00 ale to u mnie normalne od jakiś 2 tyg. ale pewnie i pierwsza usypiam bo ok. 20:00

Natkaa ja podobnie jak Ty buduję dom ale u mnie już wykańczanie, i też na mojej głowie było wszystko, teraz się delikatnie odsunełam i M się tym zajmuje ale i tak czeka mnie przeprowadzka między świętami a nowym rokiem albo zaraz po NR bo sprzedajemy mieszkanie i na jakieś 3 mies. musimy wynająć mieszkanie .

wczoraj wizyta u lekarza z dzidzią wszystko ok. Dzień przed wizytą porobiłam badania , powturzyłam sobie bete hcg a oni zrobili mi w innych jednostkach lub badanie na coś innego (hcg wolna podjednostka beta) jestem wkurzona bo chciałam porównać sobie wyniki nawet dzwoniłam do innego labor. żeby mi przeliczyli i babeczka powiedziała że nie wie o co chodzi , chyba w poniedziałek pojadę i złożę reklamaję
czuję się dobrze bolą mnie tylko piersi przy dotykaniu i rosną w staniki się już nie mieszczę w nocy śpię w topiku i jak wstaję to mnie nie bolą

miłego dnia Wam życzę

reklama
witam - ja dzis szalenczo do 8 pospalam, wczoraj popoluniu nie mialam czasu zajrzec a wieczorem zlapaly mnie takie mdlosci:szok: ze poszlam spac :) widze ze jak zwykle sie rozpisalyscie - coz ide po herbatke i bede nadrabiac :) sciskam

Do góry