reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dobry deń

ale się uśmiałam z rozchlapciochy hihihihihi

sagaa powodzonka

LANA
wczoraj wspominalysmy ciebie ( ze cie nie ma na forum) i chyba Maggie trafnie powiedziała że nowym wóziem jedźisz :-D:-D pochwal się nam

dziewczyny może zróbmy nocne dyzury na forum i bedzie aktywne 24 h, masakra dzisiaj jakas była jak nie zgaga to normalnie nie mogłam zasnąć, a jak zasnęłam to wstać siusiu i tak całą noc, jestem zmęczona...
chyba muszę się wyprowadzic z sypialni żeby nikogo nie budzić eeehhh.....

saga, powodzenia. Już masz tak zaawansowaną ciążę, że nie ma obaw!

Opiekunka Li jest mistrzem irytowania mojej osoby :-D. Chociaż.. mogłaby rywalizować z moim mężem, którego ostatnio najchętniej wystawiłabym za drzwi i udała, że nigdy go nie było :-D.

Witam !

W sumie nie śpię już od 6.30,bo musiałam pojechać dokarmić bezdomnego kotka,który zawsze czeka kilka domów dalej (zawsze to robił mój Ukochany,ale że go nie ma, ten obowiązek przypadł mi). Średnio mnie to cieszy,ale nie mam serca zostawić tego kociaka cały dzień bez jedzenia jak wiem,że on czeka (ale tylko z rańca).

Dzisiaj idę na miasto z koleżanką,a potem wizyta w szpitalu .... i dzień jakoś zleci...

Sagaa - trzymaj się ciepło!

I dalej nie pamiętam :-D w ogóle coś z samego rana brzuch mnie boli.... idę zjeść sobie magnezik....

Cześć wszystkim :-)

Już laboratorium z rana odwiedziłam, jakoś na tej mojej wsi nikt nie chce mnie bez kolejki puścić...jednak chyba rozważę przenosiny do Bydgoszczy ;-)

Sagaa cieszę się, ze dziś już lepiej, powodzenia na wizycie!

Dominic rozumiem Twoje rozczarowanie NFZ, człowiek o tym nie myśli dopóki problemy ze zdrowiem się nie pojawią. Powodzenia w tej walce z wiatrakami życzę :tak:

Lana tak sobie właśnie wyobrażałam Twój wczorajszy dzień :-D

Taycia Ty to masz serducho wielkie chyba dla wszystkich kociaków :-)

Słońce świeci chyba dziś wypiorę jakieś mini ciuszki :-) Ale to będzie super wyglądać na moim balkonie :-)

anka, ja mam co 1,5-2 tyg :-D. No ale ciąża tak przebiega rewelacyjnie, że nic tylko u lekarza siedzieć ;-). A tak serio to chyba od 32 tyg. powinno się chodzić co 2, maksymalnie 3 tyg.

reklama
u nas ogółem jest dziwna lekarka bo raz tylko badała na samolci mnie a tak to juz nie zaglądała wiecej tylko wyniki
a o usg musiałam sie upomnieć sama :)

Do góry