reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam się z jesiennego KRK!
Lato wróć!
Strasznie mnie od wczoraj muli- pewnie po tych wszystkich kroplówkach i lekach szpitalnych. Czuję się jak w pierwszych miesiącach ciąży. Współczuję OLI i Megamrion, że nie możecie spać. Z tym to nie mam najmniejszego kłopotu, śpię wszędzie i chyba o każdej porze.
Miłgo dzionka

reklama
Witam się i ja:-)

Spróbuję się dopchać na periodontologię, o ile zakład, że nasza służba zdrowia odeśle mnie z kwitkiem i terminem na np. 27 sierpnia? Wczoraj dzwoniłam do dermatologa, pani w rejestracji chciała mi umówić najwcześniej na 25 sierpnia więc grzecznie powiedziałam, że dziękuję bo pewnie będę wtedy drzeć się na porodówce a palce i tak mi do tego czasu same odpadną. Dobija mnie to, że jak chcę iść do specjalisty to mi rzucają terminami od 2 do nawet 6 miesięcy( te 6 miesiecy to do okulisty:szok:). Przecież taka służba zdrowia jest chora! Na lekarzy i zabiegi wydałam już w tym roku jakieś 3 tysiące, gdybym z cieśnią nadgarstka chciała czekać i robić z NFZtu to musiałabym to robić po porodzie i to w tym roku mogłabym nie dać rady zrobić obydwu rak:eek: A i tak mimo mojej szybkiej reakcji do dzisiaj jeden palec nadal jest nie do końca mój, widać dzoszło do trwałego uszkodzenia nerwu. Nie wiem, jak duże byłoby uszkodzenie gdybym czekała na terminy z NFZ.

Oli.B to Ty potrzebujesz snu?:szok: A poważnie, mam nadzieję, że udało Ci się w końcu zasnąć.

Maggie obstawiam, że Malgo000 i tak użyje tego najpopularniejszego w naszym języku;-) No ale makijaż to jednak podstawa więc mam nadzieję, Malgo000, że nas nie zawiedziesz i będziesz godnie reprezentowac nasz kraj na porodówce:-)

Akutan odrobina słonka ze Szczecina dla Ciebie;-)

Witam przed pracka, jeszcze 3 tygodnie...

Maggie,
wlasnie o tym myslalam, ze musialabym po angielsku gadac a w takich emocjach moze byc ciezko :-), a poza tym ja sporo przeklinam i pewniee bym strasznie lacina rzucala po polski i musieliby jakies lewe tlumaczenie podlozyc albo wyciac pol porodu :-D

Szuszu, ja nie mam sily nog ogolic a co dopier makijaz :-) ale spoko, wczoraj ogladalam odcinek, w ktorym mloda dziewczyna byla kompletnie bez zebow, az sie ciezko patrzylo, nie na porod, tylko na te zeby :szok:

Oli, wspolczuje nocy, mialam podobna, cala noc mi sie prodowk a snila :-(

Karolaola, powiem Ci, ze M. sie zastanawia, chyba wiekszy wariat ode mnie :-D

Zdalam sobie sprawe, ze te serie beda od sierpnia do listopada w naszym szpitalu krecic wiec chcac nie chcac kamery beda wszedzie, jak bede rodzic. Jak juz Cie nakreca, to pokazuja Ci film i jak sie nie godzisz na publikacje, to daja Ci go na pamiatke, calkiem nieglupio! Szkoda, ze za to nie placa….

czesc Wam dziewczyny...
Ja dzis juz lepiej skurcze minely pobolewa mnie troche brzuch jak na okres ale ni mocno slaba jestem i pogoda do bani a tu trzeba sie dopakowac itd... na 15 mam wizzyte licze ze rozwarcie sie nie zrobilo i bedzie ok ...
Dzieki dziewczyny za wsparcie lecem do pozniej...

Witam :-)
czesc Wam dziewczyny...
Ja dzis juz lepiej skurcze minely pobolewa mnie troche brzuch jak na okres ale ni mocno slaba jestem i pogoda do bani a tu trzeba sie dopakowac itd... na 15 mam wizzyte licze ze rozwarcie sie nie zrobilo i bedzie ok ...
Dzieki dziewczyny za wsparcie lecem do pozniej...
Powodzenia !

reklama
Cześć laseczki :-) dziś zapowiada się ładny dzionek słonko świeci ,cieplusio się robi nareszcie koniec z tą zgnilizną na dworze .Pranie mi od 2 dni schnie jakaś masakra :szok:.
Taka byłam wczoraj podjarana wóziem ,że nie miałam czasu na nic tylko z mężem i córą przekładaliśmy to gondolke,to spacerówkę to fotelik i jeździliśmy po chacie jak jakieś czubki:-Da dziś kolejny dzień świra przyjeżdża łóżeczko :-).Zamówiłam jeszcze z allegro antyszczekacza dla mojej suni też ma dziś przyjechać kurierem to takie urządzonko mała skrzyneczka która przy szczekaniu wysyła ultradźwięki niesłyszalne dla naszych uszu tylko dla pieska .Musieliśmy coś zrobić z tym jej szczekaniem bo tak ujada ,że decybele sięgają zenitu jak słyszy to osoba dorosła a co dopiero jak młody się urodzi dostanie jakiś tików nerwowych .Są jeszcze obroże ale jak dla nas niehumanitarne bo zwierzaczka pieszczą prodem :szok:więc coś takiego nie wchodziło w rachubę .Jestem ciekawa jak nasza Nela zareaguje na tego antyszczekacza czy wogóle zareaguje :-D
Malgo-ty kobito jeszcze pracujesz ?:szok: miej litość i daj sobie już odpocząć :tak:
saga-powodzenia-trzymam kciukaski !!!!!:tak:

Do góry