reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kochane, my z Patrysiem wykąpani teraz wcinamy jogurt i czekamy az Adrian się wykapie, a wtedy ululamy Patryka a sami lecimy na filmik ;)) Takze dobrej nocki wam zycze ;***

reklama
Hej dziewczynki:)

Rzadko tez pisze bo nie mam za duzo czasu przy malym dziecku. jutro ide do ginekologa na nfz ale usg nie bede miala bo pamietam jak bylo w 1szej ciazy - usg dopiero w 12 tc. Mysle nad usg genetycznym ktore z tego co pamietam wykonuje sie tez jakos w tym terminie. Co Wy o tym myslicie?

Jestem jakos pelna obaw - nie wiem czemu:/

Tonya brzuszek pracuje bez przerwy pewnie dlatego, że wiecej jem.
musia ja też jestem za zamkniętym forum, bardzo się sprawdza:-)
agulalula syrop *spam* dla cieżarnych na pewno pomoże, stosowałam w poprzedniej ciąży.
fikusowo USG genetyczne powinien Ci wykonać lekarz na NFZ to właśnie to między 11 a 13tc ale jak wiadomo w życiu bywa usg na NFZ trwa około 5 minut, a jak lekarz chce zrobić wszystko dokładnie to trwa około 20 minut. Może warto zainwestować na to badanie i iść prywatnie.
U nas dziś cieżki dzień, Piotruś nie spał od rana do 16 więc cały dzień za nim zasuwałam, w rezultacie trochę boli mnie brzuszek, zmykam pod prysznic i do łózeczka.

natt gratuluję bliźniaczków!

musia jestem za grupą, bardzo użyteczna rzecz.

dzień dobry :-)

jejku ale straszna noc za nami. głowa mi pęka...dzisiaj zarządzam dzień lenia w naszym domostwie, Michał jednak ani myśli się dostosować i pełza od głośnika do głośnika polując na kabelki.

nie wiem kurcze czy za dużo mnie na rozmyślania wzięło, czy za bardzo się objadłam przed snem, może jedno i drugie, nie mniej dostawałam szału nie mogąc zasnąć, a jak już zmrużyłam oko to takie straszne straszności mi się śniły...

Michałek ma katar i kaszel, no ja nie wiem gdzie on to łapie ;/ dopiero co wyzdrowiał z ostatniego przeziębienia a tu powtórka z rozrywki. biedactwo się męczy.

chyba czas zjeść śniadanko :-)
a przed nami kolejny mroźny, słoneczny dzień, tym razem na kanapie ;-)

Witajcie brzuchatki!
Ja dziś wstałam w dobrym humorze,lecz nie trwał długo,bo Córa zaczęła brykać...popłakałam sobie i przeszło.Moja latorośl także była chora-stwierdziłam,ze jeszcze dziś przetrzymam Ja w domciu,a od poniedziałku do przedszkola:tak:.
Staram się odpoczywać kiedy się da,ale przy łobuziastej trzylatce to graniczy z cudem-momentami :-D.
Pozdrawiam!Miłego dnia!

Witam sie ciężaróweczki :-) Ja noc przespana z przerwami na si, teraz zaczynam sie wybierac i jade do miasta pozałatwiać:) będę póxniej miłego dzionka Wam życzę:-)

Czesc dziewczynki;) noc minęła mi jak co noc czyli z przerwami i z mdłościami ale mam już na to rade;) Rzodkiewki;) hih także po zjedzeniu pary rzodkiewek zasnęłam jak dziecko i nie było mdłości:) miłego dzionka wam życzę a ja idę troszkę ogarnąć;)

rzodkiewki?? a skąd ty rzodkiewi bierzesz o tej porze roku?? ja wczoraj znowu musialm sobie usmayzc placki ziemniaczane tak miałam na nie ochote a przeciez ich nie cierpie :p ale sie zmienia:)

Mi noce mijaj spokojnie...nie budze sie bo ja wogole wclae wiecej nie sikam :/ chyba za mało pije :/

no jak to skad z super marketu:)ale chyba przerzucę sie na marchewki bo po marchwi dziecko ma ładna karnacje;)hihih ja zas przed spaniem to chyba z 5 razy biegne siku :) ale to pewnie wina tego ze duzo pije przed snem ;)

reklama
Do góry