reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kochane, my z Patrysiem wykąpani teraz wcinamy jogurt i czekamy az Adrian się wykapie, a wtedy ululamy Patryka a sami lecimy na filmik ;)) Takze dobrej nocki wam zycze ;***

reklama
Hej dziewczynki:)

Rzadko tez pisze bo nie mam za duzo czasu przy malym dziecku. jutro ide do ginekologa na nfz ale usg nie bede miala bo pamietam jak bylo w 1szej ciazy - usg dopiero w 12 tc. Mysle nad usg genetycznym ktore z tego co pamietam wykonuje sie tez jakos w tym terminie. Co Wy o tym myslicie?

Jestem jakos pelna obaw - nie wiem czemu:/

Tonya brzuszek pracuje bez przerwy pewnie dlatego, że wiecej jem.
musia ja też jestem za zamkniętym forum, bardzo się sprawdza:-)
agulalula syrop *spam* dla cieżarnych na pewno pomoże, stosowałam w poprzedniej ciąży.
fikusowo USG genetyczne powinien Ci wykonać lekarz na NFZ to właśnie to między 11 a 13tc ale jak wiadomo w życiu bywa usg na NFZ trwa około 5 minut, a jak lekarz chce zrobić wszystko dokładnie to trwa około 20 minut. Może warto zainwestować na to badanie i iść prywatnie.
U nas dziś cieżki dzień, Piotruś nie spał od rana do 16 więc cały dzień za nim zasuwałam, w rezultacie trochę boli mnie brzuszek, zmykam pod prysznic i do łózeczka.

natt gratuluję bliźniaczków!

musia jestem za grupą, bardzo użyteczna rzecz.

dzień dobry :-)

jejku ale straszna noc za nami. głowa mi pęka...dzisiaj zarządzam dzień lenia w naszym domostwie, Michał jednak ani myśli się dostosować i pełza od głośnika do głośnika polując na kabelki.

nie wiem kurcze czy za dużo mnie na rozmyślania wzięło, czy za bardzo się objadłam przed snem, może jedno i drugie, nie mniej dostawałam szału nie mogąc zasnąć, a jak już zmrużyłam oko to takie straszne straszności mi się śniły...

Michałek ma katar i kaszel, no ja nie wiem gdzie on to łapie ;/ dopiero co wyzdrowiał z ostatniego przeziębienia a tu powtórka z rozrywki. biedactwo się męczy.

chyba czas zjeść śniadanko :-)
a przed nami kolejny mroźny, słoneczny dzień, tym razem na kanapie ;-)

Witajcie brzuchatki!
Ja dziś wstałam w dobrym humorze,lecz nie trwał długo,bo Córa zaczęła brykać...popłakałam sobie i przeszło.Moja latorośl także była chora-stwierdziłam,ze jeszcze dziś przetrzymam Ja w domciu,a od poniedziałku do przedszkola:tak:.
Staram się odpoczywać kiedy się da,ale przy łobuziastej trzylatce to graniczy z cudem-momentami :-D.
Pozdrawiam!Miłego dnia!

Witam sie ciężaróweczki :-) Ja noc przespana z przerwami na si, teraz zaczynam sie wybierac i jade do miasta pozałatwiać:) będę póxniej miłego dzionka Wam życzę:-)

Czesc dziewczynki;) noc minęła mi jak co noc czyli z przerwami i z mdłościami ale mam już na to rade;) Rzodkiewki;) hih także po zjedzeniu pary rzodkiewek zasnęłam jak dziecko i nie było mdłości:) miłego dzionka wam życzę a ja idę troszkę ogarnąć;)

rzodkiewki?? a skąd ty rzodkiewi bierzesz o tej porze roku?? ja wczoraj znowu musialm sobie usmayzc placki ziemniaczane tak miałam na nie ochote a przeciez ich nie cierpie :p ale sie zmienia:)

Mi noce mijaj spokojnie...nie budze sie bo ja wogole wclae wiecej nie sikam :/ chyba za mało pije :/

no jak to skad z super marketu:)ale chyba przerzucę sie na marchewki bo po marchwi dziecko ma ładna karnacje;)hihih ja zas przed spaniem to chyba z 5 razy biegne siku :) ale to pewnie wina tego ze duzo pije przed snem ;)

reklama
Do góry