reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mucha, Susumali, no ja sie własnie tego troche boje, ze jak sie rodzi poraz pierwszy to człowieka byle czym zagną! No bo w sumie skąd wiedziec co jest co, jak człowiek nic nie wie! no jak tam niby cos czytam, niby sie dowiaduje, ale wiadomo jak jest czlowiek jak czegos na własnym tyłku (dosłownie) nie przezyje to nic nie wie! A co do naciecia, to swiadomosc mnie zdecydowanie przeraza!

reklama
A co by było jak bys nie zdazyła dojechac???? Jezu co sie z tymi lekarzami w Polsce dzieje! Nie wiem czy to tylko u nas takie atrakcje???

he he ja z Niemiec pisze ARRIVA, wiec to nie tylko w Polsce he he
a tak w ogole to witaj na forum!
a tak po trzecie to spac nie mozecie?????????????????????? bo ja nie he he ale sprobuje moze zaraz...

też idę. Gdyby nie fakt, że moje dziecię budzi się nieubłaganie ok. 6 to pewnie bym jeszcze siedziała. A tak.. poza tym jutro ma roczek, to mamuśka musi być redi sedi do celebrowania :-).

he he ja z Niemiec pisze ARRIVA, wiec to nie tylko w Polsce he he
a tak w ogole to witaj na forum!
a tak po trzecie to spac nie mozecie?????????????????????? bo ja nie he he ale sprobuje moze zaraz...

A o porodach w niemczech tez slyszałam rózne hstorie ;-) ale to jutro napisze! Bo juz dzisiaj tez padam! Dzieki ze mogłam sie podłączyć! ;-) Pozdrawiam Was sierpniówki! Spijcie dobrze!

WITAM KOCHANE Z RANA nawet bardzo wczesnego rana :-)
Jakoś znowu spać nie mogę :wściekła/y:
arriva1-Witam serdecznie w naszym szalonym,wesołym gronie lipcowo-sierpniowym :-)
Mucha -przeczytałam wszystko od dechy do dechy :tak:i powiem Ci ,że szycie miałam bardzo podobne myślałam ,że tego gada doktorka który siedział między moimi nogami który mnie zszywał i gapił się w 4 litery jak szpak w telewizor to pizne w łep ,że mu okulary spadną.Gad jeden zszywał mnie tak długo ,że znieczulenie mi przestało działać,i czułam każde ukłucie i przeciągnięcie nici ,na dodatek poplątały mu się nitki i nie mógł tego rozsupłać.Tak się darłam ,że jak cicho siedziałam przez cały poród tylko sobie stękając to przy szyciu słyszał mnie chyba cały szpital.Przez gada dostałam krwotoku.Miał szczęście ,że miałam nogi związane na rzepy,ALE TO BYŁO 11 LAT TEMU MAM NADZIEJE,ŻE OD TAMTEGO CZASU DUŻO SIĘ ZMIENIŁO :tak:

A co Wy dziewczyny spać nie możecie?

mucha przepraszam,ale ja się uśmiałam z tej historii. Ale to Twoja wina bo tak to napisałaś:-) Wszystkiego najlepszego dla LI.

Ja to najbardziej się boję,że będę gdzieś w sklepie albo jakimś innym miejscu publicznym i mi wody odejdą..

Lana życzę Ci ,żeby tym razem szycie nie wyglądało tak samo a jak coś to żebyś chociaż nie była związana ,żeby móc kopnąć doktorka:-)

To ja w temacie wesel sie pochwale. Moja psiapsiula hajta sie w tym roku i to gdzie? Na boskiej plazy na Hawajach!!! 30 lat nad tym myslala a jak juz sie zdecydowala to na 4 tygodnie przed moja data. Nie ma szans zebym poleciala, a taka bedzie impreza. :-(
Co to za psiapsióła ,że robi tą imprezę jak Ty masz rodzić? Strzeliłabym focha:-D

Witaj arriva!
Ja dzisiaj idę na badania.

reklama
Hej.
Dotrwałam do rana, na razie ból się tylko tak ćmi gdzieś w tle. Wyszykowałam się do lekarza i zaraz jadę.
Arriva-witaj. Z KRK jest kilka dziewczyn :D np ja:p rodzę w Ujastku
Mucha-poczytałam sobie, pośmiałam ale i przeraziłam. Jeny! jaka ja posrana jestem tak się tego wszystkiego boję. :(
Maggie-powodzenia na badaniach- ale się zgrałyśmy.

Do góry