reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

akutan, myślę że powoli odchodzi się od tego, że dziecko powoduje absolutną zmianę trybu, konieczność rezygnacji z własnych planów, z siebie.. Chyba jest coraz wyższa świadomość własnej osoby, i myślę że to co piszesz jest zupełnie normalne i pewnie większość z nas tak będzie miała, że nie poświęci się w 100% (pomijając początki :-) )

LANA, jak uważasz że to takie śmieszne to ja się chętnie zamienię mężami :p Zobaczymy, czy jak posłuchasz takich soczystych tekścików chociaż tydzień to pozostaniesz taka sama, bez śladu na psychice :-)

edit. Tonya, moja mama też ma 18... od kilkudziesięciu lat :-D.

karolaola, już się pogubiłam ;-)
A co do pasji, to się zgodzę, moi mają ich tyle że aż mnie zawstydzają tym :-D. Ale zawsze byłam przez to z nich dumna, i nie mogłam się w lepszej rodzinie urodzić:-D. Poza tym są bardziej teraz rozrywkowi niż ja. Wkurza mnie to, że moi jeżdżą na koncerty, czy tam festiwale (cięższa muzyka), a ja siedzę i przeżywam jaką kupę Li zrobiła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
LANA, jak uważasz że to takie śmieszne to ja się chętnie zamienię mężami :p Zobaczymy, czy jak posłuchasz takich soczystych tekścików chociaż tydzień to pozostaniesz taka sama, bez śladu na psychice :-)
mucha-mój małżonek to by sie nawet nie ośmielił z podobnym tekstem wyjechać-wiedziałby co mu grozi :-D tak na serio to ja bym po takim tekście focha na maxa strzeliła i z takim bym mu tekściorem wyjechała,że więcej by sie nie odważył nic podobnego powiedzieć.Coś mi sie wydaje,że Ty nie jesteś mu wcale dłużna -co????:tak:i takie przekomażania są u Was na porządku dziennym:-)- to wszystko napewno z miłości :tak:

Ostatnia edycja:
No to jestem najmłodsza :-D Czuję się na 18! :-D:-D:-D
Właśnie, niewazne ile się ma ale ważne na ile się człowiek czuje :-D
Mucha podziw wielki dla mamy, musi mieć silna wolę, ja się odchudzałam ale dałam rade tylko tydzień :szok: teraz jak i przed ciążą mam "dietę cud" tzn. jem wszystko a jak schudne będzie cud :-D;-)

witajcie :-)
ja po wizycie, opiszę gdzie trzeba.
Postanowienie na jutro: zakupić do szpitala co brakuje i spakować torbę w razie W ;-)

co do wieku to do najmłodszych tutaj to ja nie należę ;-) ale w życiu się na swoje okrągłe w tym roku nie czuję ;-)

Ostatnia edycja:
Tonya! po prostu czesto mnie bola...tak,ze jest mi niedobrze...
i ogolnie nie nadaje sie wtedy do zycia.
U mnnie cala rodzina ma problemy z nerkami,lacznie z piaskiem i kamieniami.
OJ tak,duze te nasze dzieci,a swoja droga,to my mozemy razem brac udzial w zawodach,- ktora pierwsza!!! mamy tylko pare dni roznicy :tak::tak:

Co do urodzin,to ja bede obchodzic swoje w sobote!!
sama pamietam,gdy moja mama miala 32 lata:szok::rofl2::rofl2::rofl2:
Jak ja bede swietowac,jak ledwo dysze???
mam strasznie duszno w domu!:confused::confused::confused::confused:

macie poczucie humoru maskara Mucha wymiatacie tekstami :-D Mame podziwiam :-)
co do wesel tez mielismy pojsc 23 lipca a termin mam 30/31 wiec litpon tym bardziej ze licze iz Wiktor poslucha mamusi i wyjdzie wlasnie w week 22/23 lub 24 lipca;P
jesli chodzi o kg mam o wiele wiecej niz Wy ...
co do wieku wlasnie ja tez nie czuje sie na swoj wrecz przeciwnie;-)
tak jak WY Akutaan nie zamierzamy rezygnowac z przyjemnosci i innych rzeczy bo mamy dziecko choc bardzo chcielismy malego i planowalismy ...
Kasica bardzo pozytywne wieści nie podiadasz sie z radosci nie dziwie sie 3 mam z to kciukasy:-)

Monila piekny Karolek
[*]....

Masakra ile naskrobałyście dzisiaj. Nie muszę chyba pisać, że cedziłam czytając o jamniczkach. I już wiem skąd u muchy taki pociąg do pudelka. To przez jamniczki!:-D

Do mnie zaczyna docierać, że za jakieś 2 miesiące zostanę mamą i zaczyna mnie to też przerażać. Ciekawe kiedy włączy się panika. I jak sobie przeholuje młody to wyjdzie w dniu urodzin mojego taty. Objadę dwie imprezy za jednym razem;-)

reklama
choliwa dzisiaj cały dzień miałam takie przytłumione bóle miesiączkowe a teraz tak boli jak w najgorsze miesiączki straaaasznie- mam nadzieję, że to tylko przepowiadające... jutro na 8,40 mam wizytę- dotrwam?

Do góry