mucha_nie_siada
Fanka BB :)
akutan, myślę że powoli odchodzi się od tego, że dziecko powoduje absolutną zmianę trybu, konieczność rezygnacji z własnych planów, z siebie.. Chyba jest coraz wyższa świadomość własnej osoby, i myślę że to co piszesz jest zupełnie normalne i pewnie większość z nas tak będzie miała, że nie poświęci się w 100% (pomijając początki :-) )
LANA, jak uważasz że to takie śmieszne to ja się chętnie zamienię mężami Zobaczymy, czy jak posłuchasz takich soczystych tekścików chociaż tydzień to pozostaniesz taka sama, bez śladu na psychice :-)
edit. Tonya, moja mama też ma 18... od kilkudziesięciu lat .
karolaola, już się pogubiłam ;-)
A co do pasji, to się zgodzę, moi mają ich tyle że aż mnie zawstydzają tym . Ale zawsze byłam przez to z nich dumna, i nie mogłam się w lepszej rodzinie urodzić. Poza tym są bardziej teraz rozrywkowi niż ja. Wkurza mnie to, że moi jeżdżą na koncerty, czy tam festiwale (cięższa muzyka), a ja siedzę i przeżywam jaką kupę Li zrobiła
LANA, jak uważasz że to takie śmieszne to ja się chętnie zamienię mężami Zobaczymy, czy jak posłuchasz takich soczystych tekścików chociaż tydzień to pozostaniesz taka sama, bez śladu na psychice :-)
edit. Tonya, moja mama też ma 18... od kilkudziesięciu lat .
karolaola, już się pogubiłam ;-)
A co do pasji, to się zgodzę, moi mają ich tyle że aż mnie zawstydzają tym . Ale zawsze byłam przez to z nich dumna, i nie mogłam się w lepszej rodzinie urodzić. Poza tym są bardziej teraz rozrywkowi niż ja. Wkurza mnie to, że moi jeżdżą na koncerty, czy tam festiwale (cięższa muzyka), a ja siedzę i przeżywam jaką kupę Li zrobiła
Ostatnia edycja: