reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ejjj :-( nie dojechalismy na mazury - ba nawet nie wyjechaliśmy poza nasze województwo - zaczeło się coś dymić z rury i auto zaczeło dziwnie jechać i spalanie paliwa poszło masakrycznie w góre i K. nie chciał ryzykować, że staniemy w szczerym polu, a ja z tym brzuchem i wróciliśmy do domku i z wyjazdu nici :-( próbowałam go przekonać, że możemy jechać pociągiem - ale sie uparł, że w moim stanie nie ryzykujemy i zostajemy w domku ... a tak się cieszyłam na ten wyjazd.. ehh musimy sprzedać grata mondziaka!

Agulaula no to lipa:-( Ale wg mnie Twój mężczyzna podjął słuszną decyzję. Stanęlibyście gdzieś w lesie i co wtedy? A o pkp też mam nieciekawą opinię. To już zbyt wysoka ciąża na takie rewelacje.

agulalula przykro mi z powodu wyjazdu, na który się tak cieszyłaś, ale rzeczywiście nie ma co ryzykować...

aguśka-mamuśka witamy i powodzenia na egzaminie

dominic a Tobie to nie za dobrze przypadkiem??:-)oczywiście we wtorek jak mamy szkołę to plus 30 ma być...to chyba tak na złosć:tak:

dzisiaj mojej koleżance bliskiej urodziła się córa- Lilianka- całe 2800g i 52 cm:D :happy: szczęścia
jej mąż jak rozmawialiśmy mówi do mnie: ciebie to nie widzę na porodówce, ty musisz wziąć przeciwbólowe środki... zabawny :/

Ostatnia edycja:
agulaula kurcze szkoda ze nie udal sie wyjazd.aguśka-mamuśka witamy w sierpnioweczkach
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy jest sens brac sobie polozna jak bede miala prawdopodobnie cc i malutki bedzie przewieziony do CZD?? a nawet jak bede miala naturalny porod to czy tez jest sens?? Bede rodzic w bielanskim w wawie, czytalam dzisiaj opinie na temat porodow w tym szpitalu i powiem ze zaczynam sie coraz bardziej bac,

aankaa, to sprawa indywidualna, niektórym kobietom jest potrzebny taki komfort psychiczny. Osobiście tego nie potrzebowałam (uznałam, że mąż wystarczy) i teraz też tak będzie.

witajcie

coś ja nie mam chwili na forum jak mąż przyjeżdża, ale chyba mi to wybaczycie ;-) no i jest to zrozumiałe :-)

agulalulawspółczuję niedojechania na wypoczynek. Najgorsze co to może w takiej sytuacji być to właśnie jak się gdzieś jedzie i w trakcie się auto psuje. Złośliwość diabelskiej rzeczy martwej. Nam z K raz się zepsuł jak mojego brata odwoziliśmy na lotnisko do Krakowa :szok: na szczęście miał od kogo pożyczyć bo inacczej padaczka by była...

witam nową przyszłą mamuśkę :-) aguśkę ;-)

idę was trochę poczytać, choć pewno naskrobałyście tak, że nie da rady tak szybko nadrobić ;-)

reklama
ajjjj, właśnie skończyłam słoiczki:)) sosik pomidorowy z czosneczkiem i bazylią na oliwce na jesień i zimę gotowy :)))) szt 31 :)uwielbiam w te pluchy i śnieżyce otwierać takie słoiczki z pełnią lata w środku:-) jeszcze ze dwa tygodnie i będzie się można brać za ogórki, mam nadzieję, że zdążę zanim przyjdzie czas rozpakowania...

Do góry