reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
noooo, taka naleweczka też mi się marzy :tak: ale zadowolę się dżemikiem do naleśniczków wiśniowym jak się pokażą wiśnie w przystępnej cenie:)) i kompocikiem i soczkiem malinowym i marmolada morelową do herbatki, mniammmmmm!!!!!!!!

wow ANULEK imponujesz mi:tak:, please dawaj za kazdym razem przepisy na kulinarnym!!!to moze cos sie od Ciebie naucze...jekby nie bylo ogoreczki malosolne juz prawie zjedzone, a zrobilam je wlasnie DZIEKI TOBIE! prosze o kolejna motywacje wiec...:tak:

witaj NOWA MAMUSKA!

DOMINIC fajnie ze tak Ci dobrze w nowym lokum, nop i ze z blizniakami sie dogadalas!

AGULALULA ojej szkoda ze sie nie udalo, moja mama od razu by powiedziala ze to znak i ze lepiej zostac w domu...

AKUTAN gratki dla kolezanki i LILIANKI!

kurcze a ja dzis CALY DZIEN niemal mam twardy brzuch...teraz jak leze jest ok, ale wczesniej porazka i nawet magnez nie pomogl a nic innego nie mam..a jeszcze pare dni pisalam ze mi nic nie dolega...

Susumali nie sądzę abym się dogadała. Myślę, że tak zareagowali bo nikt jeszcze nie miał odwagi się do nich pofatygować. Obstawiam, że raczej będziemy z czasem prowadzić otwartą wojnę bo z tego co mi sąsiadki mówiły to oni tak imprezują non stop.

DOMINIC no najwazniejsze ze pierwszy krok zrobilas, niech wiedza z kim maja do czynienia i miejmy nadzieje sie uspokoja...

oj chciałabym tak dobrze czuć się w kuchni jak anulek, ale ja to jakoś nie jestem do tego stworzona...

agulalula kurcze, a tak się cieszyłaś, ale nie zmarnuj urlopu i wypocznijcie:tak:...

susumali może nospę spróbuj wziąć- chyba też pomaga przy twardym brzusiu- chyba? nie wiem czy dobrze pamiętam. Albo po prostu na kanapę i odpoczywać:tak:

reklama
Anulek zapodaj przepis na kulinarnym. Będzie jak znalazł zimą do makaronów:-)

wow ANULEK imponujesz mi:tak:, please dawaj za kazdym razem przepisy na kulinarnym!!!to moze cos sie od Ciebie naucze...jekby nie bylo ogoreczki malosolne juz prawie zjedzone, a zrobilam je wlasnie DZIEKI TOBIE! prosze o kolejna motywacje wiec...:tak:

Kochane mówicie i macie, przepisik juz na kulinarnym, susmali mam nadzieję, że ogóreczki wyszły :))

A teraz grzecznie się żegnam i życzę dobrej nocy i kolorowych snów, do jutra:)

Ostatnia edycja:
Do góry