reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

O rety dziewuchy!!!!
ale sie nasmialam czytajac o mezach,wezach i gadach!!!
Na poczatku tez myslam,ze to o meza chodzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
az skurcz mnie z brechu zlapal:-):-):-):-)
Ja osobiscie czuje takie parcie na krocze i w pachwinie...czasem mnie
cos tam zlapie,az przykucne samoiscie-dziwne,tak tez mialam w pierwszej ciazy:tak:

Ja tez mam kota na punkcie kotow...
mielismy slicznego kociaka,ktory odszedl pare tygodni temu...ale byl ryk!!!
Byl jeszcze kociakiem,mial pare miesiecy,ale musieli go uspac:-:)-:)-(
Spal ze mne w lozku,przytulal sie i czesto lezal na ciezarnym brzuszku...ech!!!
Moja corka biegala za nim...i w sumie byl dom wariatow...nie wyobrazam sobie tego przy noworodku!
Chyba tak musialo byc,ze odszedl...

Akuten ja tez sie wlasnie tak czuje,jak emerytka...moje miejsce to sofa...siedze...cos tam przegryzam i program telewizyjny znam na pamiec,
szkoda tylko,ze nie mam polskiej telewizji.
Lana z jakiego powodu bedziesz miala cesarke??ja bym chciala byc cieta,ale tutaj bardzo ciezko dostac cesarke.
Malgo ja ogolnie cierpie na migrene...ale na szczescie, nie w tej ciazy,:-)
Probowalas moze akupunkture???Ja mam obecnie akupunkture na plecy,bo tak mnie bola,ze to porazka:-:)-( Po jednej sesji bylo od razu inaczej...
Anna 2101 mnie tez twardnieje bardzo brzuch...baaardzo czesto,czasem nawet co 15 min...wtedy biore ciepla kapiel,magnez i no spe. Wczesniej bylam na tabletkach podtrzymujacych.

reklama
witam wieczorow apora..
ale jestescie agentki z tymi wezami, mezami i gadami he he

wspolczuje wszystkim ktore maja dolegliwosci i malo energii...ja poki co energii mam sporo az mi maz mowi ze sobie porod wychodze bo tak duzo biegampo sklepie i po miescie (no ale w koncu trzeba pokupowac pare ciuszkow dla synalka, staniczek do karmienia, jakas koszule nocna - same wiecie)
no ale od 2 dni synek tak mi cisnie na pecherz ze sikam co 10 minut...to znaczy ze jest nisko, prawda? kurde chyba powinnam troche zwolnic tempo?

aaa tak w ogole to witam nowe mamy_ IGASIA, SYLAA i MAMASIERPNIOWA! piszcie jak najwiecej!

wczoraj bylam ogladac jeden szpital, no i "pieknie" -do porodu przyjmuja tylko kobiety ktore wczesniej sie zarejestrowaly, na ten moment nie maja miejsc az do pazdziernika...no ale powiedzieli ze jakbym przyjechala w bolach i pelnym rozwarciu (jak to bylo w pierwszej ciazy) to mnie przyjma...chyba dla spokoju ducha udam sie to szpitala gdzie rodzilam (jest fajny ale dalej niz ten wczorajszy), a no za to corcie zarejestrowalam na kurs dla rodzenstwa- gdzie na lali bedzie pokazane jak sie obchodzic z dzidzia, ma go za tydzien!

Mnie też tak ciśnie na pęcherz, masakra:szok:i mam wrażenie że brzuch robi mi się twardy.Musze wytrzymać do sierpnia!!!!będzie ciężko ale co zrobic.

reklama
idę spać bo padam na twarz, brzuch ciągnie mnie do ziemi, jestem jak bańka wstańka- pewnie przed snem jeszcze z 5 razy zaliczę wc- ciąża- cóż za cudny stan. buziole laski do jutra

Do góry