reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ja to przez was chyba urodzę, najpierw erotyczne wyczyny akutan z wężem, tu już się uśmiałam, potem Lemoniada chciała opier....ć męża, że nie może go sobie włożyć pod plecy:-)(wyobraziłam sobie minę męża) tu juz się popłakałam, no i Marcelina z słusznym podsumowaniem jedności gatunkowej - drugi raz płacz:-D

Dominic słabo się widocznie starałaś na tej budowie, mówiłam - czaruj:tak: a tak poważnie to jak tylko te podjazdy to nie ma tragedii:)dacie radę następnym razem... Co do szkoły to sie nie przejmuj ja mam NA PEWNO więcej nieobecności, a na studia tez tak chodziłam i sie dobrze skończyło, to z porodem musi być tak samo, a w przyszłym tygodniu już koniec szkoły :-D dobrze, że nie ma tam świadectw, bo ja bym była nieklasyfikowana:-)

AAAA no i gratuluję pierwszej nocki we własnym, nowiutkim M... powinniście to jakoś uczcić...

Ostatnia edycja:
hej
w kioncu zabieram sie za pisanie caly czas czytalam was i w miedzy czasie przedladalam rzeczy ktore jeszcze trzeba kupic dla malej i dl amnie na stronie apteki dbam o zdrowie- kolezanka polecala

z tego wszystkiego zapomnialam co ktorej chcialam napisac:zawstydzona/y:
trudno
kiedys ktoras z was pisala mi jakie wkladki laktacyjne poleca - zapisalam ale nie moge znalezc- moge prosic jeszcze raz, przypomnienie?

ja dzis po wizycie- napisze zaraz gdzie trzeba

karolap - co prawda nie polecam z doświadczenia bo to moja 1 ciąża ale ja wybrałam te bella z przylepcem (są w specjalnej cenie jak masz tą kartę rabatową dla mamy i malucha) mi wyszło wszystkiego koło 250 plus jeszcze brakujące rzeczy z allegro 150:szok: a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!

mmmmm teściowa wróciła z pracy i pzryniosłą pierożki szpinakowe i truskaweczki ze śmietanką i cukrem (bo ja nie mogę chodzić po schodach a kuchnia na dole to jestem zdana na łaskę i niełaskę teściowej i męża - posiłki do łóżeczka podawane tylko ta przerwa zanim wrócą z pracy...)

Ostatnia edycja:
karolap - co prawda nie polecam z doświadczenia bo to moja 1 ciąża ale ja wybrałam te bella z przylepcem (są w specjalnej cenie jak masz tą kartę rabatową dla mamy i malucha) mi wyszło wszystkiego koło 250 plus jeszcze brakujące rzeczy z allegro 150:szok: a nie ma w tym jeszcze ciuszków brakujących!!!
ja nie mam tej znizki ale mam karte rabatowa od kumpeli ( dostala ich kilka) wazna do 15.08 ze znizka 20% na wzystkie produkty, znizka o lacznej kwocie 100zł wiec chyba tam sie obkupie

ja zamówiłam kartę w zeszłą sobotę a przyszła wczoraj, dlatego dzisiaj też wrzucałam do koszyczka co mi trzeba - może warto poczekać? albo teraz skorzystać z tej zniżki i zamówić na później na pewno ci się jeszcze przyda i po sierpniu :)

a ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
kochana poducha jest rewelka kocham go :-)nie wyobrażam sobie spania bez niego .
HI HI DZIEWCZYNY JA MOJEGO RÓWNIEŻ NAZYWAM WĘŻEM:-D Mój mąż też go bardzo lubi jak tylko zobaczy ,że go na chwilę zostawię to już fik i już opiero o niego plecki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam poniwnie:)własnie skonczyłam przegladac ubranka po synusiu, ma juz 6 lat ale ubranka powróciły do mnie ok koleżanki, kuzynka jeszcze cos posłała wiec duzo tego nazbieralam, a ma byc dziewcznka tym razem:) teraz zostaje mi tylko pranie, prasowanie i ewentualnie dokupienie paru rzeczy:) musze zabrac sie do roboty, tylko gdzie ten zapał i energia????a czas goni!!

Do góry