reklama
oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...Kurde, mnie też plecy dzisiaj bolą na maksa a jeszcze nie zaczęłam sprzątać, aż się boję bo wiem co będzie jak skończę. Już nawet siedzieć nie mogę normalnie...
oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewelaa ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...
Mnie to nawet żebra bolą, nie wiem co się dzieje i jak wytrzymam jeszcze 7 tygodni
To co Ty masz to chyba rwa kulszowa, miewam czasem ale przechodzi dzięki Bogu..
oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewela
Ja przepraszam ale ja chyba zboczona jestem, wąż 190cm i wciśniesz go wszędzie..no nie mogę..
T
taycia
Gość
oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewela
Prawie się posikałam hahahahahaa :-) Akutan normalnie wymiatasz kobieto
Marcelinaa
Fanka BB :)
hej Dziewczyny! udzielam się na forum od kilku dni, ale dopiero teraz postanowiłam napisać w tym wątku.
Moje pierwsze dziecko ma się urodzić 19.08 Mam 26 lat.
marcelina a jakiej rasy jest Twój sliniący się piesek? Ja mam w domu teriera (westie) i goldena. O ile mały nie syfi nic, to goldenka zostawia tony kłaków i również ślinę Na razie latam z odkurzaczem codziennie, ale zdaję sobie sprawę, że nie powinnam już, bo jeszcze mi się przydarzy przedwczesny poród...
Hej, też jesteś 85 rocznik? jest tu nas trochę Goldena ma też Oli ja mam mastiffa angielskiego
flower188
kolejny rocznik 85 się melduje! tylko,m że ja mam jeszcze 25
reklama
dominic
Lipa z odbiorem, nie łyknęli podjazdów dla inwalidów, musimy przebudować i za tydzień powtórka z rozrywki. A najdziwniejsze jest to, że były robione pod okiem innego pana inspektora z nadzoru. Ehszzzz...
Anulek masz rację, w czwartek chyba nie będzie szkoły. Zaczynam na nią chodzić jak na studia, wybiórczo;-)
Mucha Ty w dupę powinnaś była jednak dostać z miesiąc temu. Mam nadzieję, że nie urodzisz w najbliższym czasie. Trzymaj się i zaciskaj nogi.
Anna2101 też zaciskaj, wiem, że masz nerwówkę ale trzymam kciuki.
Susumali przekładamy wyjazd na następny tydzień (musimy powalczyć z odbiorem budowy), jak znajdę coś fajnego dam znać:-)
Akutan to rwa kulszowa. Mi pomogły ćwiczenia. Co do węża nie będę wnikać, gdzie go dokładnie wkładasz
Dzisiaj spędzę pierwszą noc w moim nowym i absolutnie moim mieszkanku juuuuppppiiiiiii \o/.
Anulek masz rację, w czwartek chyba nie będzie szkoły. Zaczynam na nią chodzić jak na studia, wybiórczo;-)
Mucha Ty w dupę powinnaś była jednak dostać z miesiąc temu. Mam nadzieję, że nie urodzisz w najbliższym czasie. Trzymaj się i zaciskaj nogi.
Anna2101 też zaciskaj, wiem, że masz nerwówkę ale trzymam kciuki.
Susumali przekładamy wyjazd na następny tydzień (musimy powalczyć z odbiorem budowy), jak znajdę coś fajnego dam znać:-)
Akutan to rwa kulszowa. Mi pomogły ćwiczenia. Co do węża nie będę wnikać, gdzie go dokładnie wkładasz
Dzisiaj spędzę pierwszą noc w moim nowym i absolutnie moim mieszkanku juuuuppppiiiiiii \o/.