reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię

reklama
Kurde, mnie też plecy dzisiaj bolą na maksa a jeszcze nie zaczęłam sprzątać, aż się boję bo wiem co będzie jak skończę. Już nawet siedzieć nie mogę normalnie...
oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...

a ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewela

oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...

Mnie to nawet żebra bolą, nie wiem co się dzieje i jak wytrzymam jeszcze 7 tygodni:szok:
To co Ty masz to chyba rwa kulszowa, miewam czasem ale przechodzi dzięki Bogu..

hej Dziewczyny! udzielam się na forum od kilku dni, ale dopiero teraz postanowiłam napisać w tym wątku.
Moje pierwsze dziecko ma się urodzić 19.08 :) Mam 26 lat.

marcelina a jakiej rasy jest Twój sliniący się piesek? Ja mam w domu teriera (westie) i goldena. O ile mały nie syfi nic, to goldenka zostawia tony kłaków i również ślinę :) Na razie latam z odkurzaczem codziennie, ale zdaję sobie sprawę, że nie powinnam już, bo jeszcze mi się przydarzy przedwczesny poród...

Hej, też jesteś 85 rocznik? :-D jest tu nas trochę :tak: Goldena ma też Oli ja mam mastiffa angielskiego :confused2:

reklama
Lipa z odbiorem, nie łyknęli podjazdów dla inwalidów, musimy przebudować i za tydzień powtórka z rozrywki. A najdziwniejsze jest to, że były robione pod okiem innego pana inspektora z nadzoru. Ehszzzz...:wściekła/y:
Anulek masz rację, w czwartek chyba nie będzie szkoły. Zaczynam na nią chodzić jak na studia, wybiórczo;-)
Mucha Ty w dupę powinnaś była jednak dostać z miesiąc temu. Mam nadzieję, że nie urodzisz w najbliższym czasie. Trzymaj się i zaciskaj nogi.
Anna2101 też zaciskaj, wiem, że masz nerwówkę ale trzymam kciuki.
Susumali przekładamy wyjazd na następny tydzień (musimy powalczyć z odbiorem budowy), jak znajdę coś fajnego dam znać:-)
Akutan to rwa kulszowa. Mi pomogły ćwiczenia. Co do węża nie będę wnikać, gdzie go dokładnie wkładasz:-p
Dzisiaj spędzę pierwszą noc w moim nowym i absolutnie moim mieszkanku juuuuppppiiiiiii \o/.

Do góry