reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha_nie_siada:
Przecież spis powszechny jest dla dobra naszego potomstwa;-)
A co do pieluch wiem że 15 to zdecydowanie za mało no i obawa czy sobie poradzę to też nie wiem czy kupować cały zapas a propos siuśków to są papierki które niby nie dopuszczają wilgoci. Jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu

Ostatnia edycja:
reklama

Poza tym miałam zamiar troszkę przyoszczędzić i kupić sporo rzeczy w szmateksie - mam taki jeden w Krk w którym jest meeega ilość cudnych rzeczy dla dzidzi i nie tylko (ciążówki też tam kupowałam)

a możesz zdradzić gdzie ten ciucholand- może bym zajechała:) Aha- a czy Dzień ojca nie 23?- już się wyjaśniło- heh
Misiaczyca- witaj wśród nas i wśród tych co mają czas- ja mam tylko ciuszki, na resztę nie mam zbytnio ochoty- chyba żeby przed sobą nie przyznać, że to już....za niedługo
Mucha-ty to musisz wisieć na jakiś listach w tych wszystkich urzędach ;-)

A jak byłam u rodziców- dostałam od mamy bez, migdałka a od cioci kochanej ze 3 rodzaje jaśminu- mężuś mi dzisiaj w ogrodzie posadził i czekam czy się przyjmą... uwielbiam roślinki

Przekroczyłam w końcu magiczne 30 tygodni

Ostatnia edycja:
ale właśnie tak ich zbywałam - mówiąc że spisałam się w necie już dawno (to prawda marzec/kwiecień jakoś). No i dawali mi spokój, ale dzisiaj znowu się cofnęła że ona jednak chce zadać szczegółowe pytania bo zostaliśmy wylosowani :O.
Akutan, też tak pomyślałam, że mam w życiu pecha albo coś zrobiłam że ciągle mnie ktoś nachodzi :-D

Zakupy moja droga to ja uwielbiam- hehe oczywiście tylko ciuchy bym kupowała i niedługo mój synuś będzie do roku ubrany. Gorzej z resztą- jakoś nie czuję blusa.
A właśnie zapomniałam dodać, że Leonard fajne imię kojarzy mi się z tym z The Big Bang Theory

Mam pytanie z innej beczki jak myślicie do kiedy będziemy woziły nasze smyki w gondoli bo mam na oku jeden babyactive jet alu picasso
Wymiary:
- gondola (dxsxw): 80x36x65cm
i zastanawiam się czy nie jest za mały chociaż podejrzewam że synuś będzie mały bo ma dopiero 1,5 kg
Ja tam mam spis z głowy mąż nas już dawno spisał:tak:

pewnie do momentu aż wyrośnie.... hehe- bałam się, że zimowe dziecko zrobi to dużo za szybko dlatego szukałam wózka w którym spacerówka rozkłada się na leżąco- tak poziomo

reklama
Podziwiam cierpliwość Marcelinaa- jakby Crom był mój to już byliby u mnie ludzie od ochrony zwierząt- pewnie bym go za okno wyrzuciła.
;-)

Do góry