reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha_nie_siada:
Przecież spis powszechny jest dla dobra naszego potomstwa;-)
A co do pieluch wiem że 15 to zdecydowanie za mało no i obawa czy sobie poradzę to też nie wiem czy kupować cały zapas a propos siuśków to są papierki które niby nie dopuszczają wilgoci. Jak to mówią wszystko wyjdzie w praniu

Ostatnia edycja:
reklama

Poza tym miałam zamiar troszkę przyoszczędzić i kupić sporo rzeczy w szmateksie - mam taki jeden w Krk w którym jest meeega ilość cudnych rzeczy dla dzidzi i nie tylko (ciążówki też tam kupowałam)

a możesz zdradzić gdzie ten ciucholand- może bym zajechała:) Aha- a czy Dzień ojca nie 23?- już się wyjaśniło- heh
Misiaczyca- witaj wśród nas i wśród tych co mają czas- ja mam tylko ciuszki, na resztę nie mam zbytnio ochoty- chyba żeby przed sobą nie przyznać, że to już....za niedługo
Mucha-ty to musisz wisieć na jakiś listach w tych wszystkich urzędach ;-)

A jak byłam u rodziców- dostałam od mamy bez, migdałka a od cioci kochanej ze 3 rodzaje jaśminu- mężuś mi dzisiaj w ogrodzie posadził i czekam czy się przyjmą... uwielbiam roślinki

Przekroczyłam w końcu magiczne 30 tygodni

Ostatnia edycja:
ale właśnie tak ich zbywałam - mówiąc że spisałam się w necie już dawno (to prawda marzec/kwiecień jakoś). No i dawali mi spokój, ale dzisiaj znowu się cofnęła że ona jednak chce zadać szczegółowe pytania bo zostaliśmy wylosowani :O.
Akutan, też tak pomyślałam, że mam w życiu pecha albo coś zrobiłam że ciągle mnie ktoś nachodzi :-D

Zakupy moja droga to ja uwielbiam- hehe oczywiście tylko ciuchy bym kupowała i niedługo mój synuś będzie do roku ubrany. Gorzej z resztą- jakoś nie czuję blusa.
A właśnie zapomniałam dodać, że Leonard fajne imię kojarzy mi się z tym z The Big Bang Theory

Mam pytanie z innej beczki jak myślicie do kiedy będziemy woziły nasze smyki w gondoli bo mam na oku jeden babyactive jet alu picasso
Wymiary:
- gondola (dxsxw): 80x36x65cm
i zastanawiam się czy nie jest za mały chociaż podejrzewam że synuś będzie mały bo ma dopiero 1,5 kg
Ja tam mam spis z głowy mąż nas już dawno spisał:tak:

pewnie do momentu aż wyrośnie.... hehe- bałam się, że zimowe dziecko zrobi to dużo za szybko dlatego szukałam wózka w którym spacerówka rozkłada się na leżąco- tak poziomo

reklama
Podziwiam cierpliwość Marcelinaa- jakby Crom był mój to już byliby u mnie ludzie od ochrony zwierząt- pewnie bym go za okno wyrzuciła.
;-)

Do góry