reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Też bym musiała doprowadzić moje pazurki do ładu i składu ale przy tym ciągłym szorowaniu wszystkiego z kurzy teraz to się mija z celem, po jednym takim dniu lakier z połowy mi odpadnie.
Co do naszych facetów to mój ma notoryczna manię wkładani mi do lodówki pustych talerzy i pustych papierków po wyciągnięciu ostatniego actimelka (widać sądzi, że do czegoś mogą mi się przydać), kupowaniu piątego pod rząd keczupu (bo w domu pewnie nie ma) i pralkę z białymi rzeczami zapuszcza dokładając tam np. ścierkę do podłogi (bo co będzie tak sama w koszu zostawać). Potrafi tez gapić się na pudełko z wielgachnym napisem "ryż" i wmawaić mi, że nie mamy w domu ryżu:szok:

cześć :-)

a ja się cieszę, że w nocy padało, po takiej suszy odrobinkę wiecej wody na działkę mi wlało i tak podlewać nie będzie trzeba. A zieleninka chce rosnąć i kwiatki też ;-) a i jak chłodniej to ja się teraz lepiej czuję. wczoraj mi było za gorąco na dworze.

Dziś idę odebrać wyniki, ciekawa jestem jak wyszły...

Anulek moje kochanie od 3 lat wiesza pod moim okiem firanki i zasłonki i za każdym razem się mnie pyta, jak to się robi. Tak jak za każdym razem się pyta czym się myje umywalkę. Widać to są zbyt obszerne informacje do ogarnięcia przez męskie rozumki.

A to widzisz znaczy idę do kościoła podziękować za K, on wie czym się myje i rozróżnia zasłonki od firanek, aż z ciekawości się zapytam o botki:-):-):-) natomiast faktycznie różnica pomiędzy spódnicą a sukienką niedostrzegalna, jak nie są spodnie to znaczy że to sukienka:tak::-D

Kobietki drętwienie przejdzie Wam po porodzie. Jest to związane z gromadzeniem się wody i działaniem relaksyny (chyba tak to się nazywa) przez co następuje ucisk na nerw pośrodkowy w dłoni (nadgarstku). W Waszym przypadku to nie jest nic groźnego, nie ma wpływu na przebieg ciąży ani na stan zdrowia fasolek. Ot kolejna dolegliwość będąca urokiem naszego "błogosławioneg" stanu;-) Ach może się nasilać, obejmowac kolejne palce a czasem obudzić w nocy z bólu. Na ten teamt to ja już chyba moge doktorat pisać dzięki moim rączkom.

Oli:
1. Dzielna mama, dzielny maluch, fajnie ze przeprowadzka poszla sprawnie
2. Kurcze, morza zazdroscimy i to straaaaaaasznie. Ja jestem ze Szczecina i bez morza jak bez powietrza a w tej zasranej angli ani pozadnej plazy ani pogody :wściekła/y:

Shmira, ja polecam takie sexowne ciazowe gatki, jakie sobie kupilam do szpitala - papierowe :-p
Do tego masa wkladek grubszych i cienszych, wkladki do cyckonosza i krem na popekane sutki jesli planujesz karmic i to powinno starczyc. Taka sexowna mamusiowa kosmetyczka. :-D

Boszzzzze, najpierw czeresinie a teraz ogorki malosolne i te wszystkie ciasta, wy mnie dziewczyny zameczycie. Wroce przez Was do Polski! Mnnnniiiiaaammmm

Jejku, dzisiaj jak sie w nocy przewracalam na drugi bok (a robie to srednio, co 10 min!) to tak mnie cos pociagnelo w pachwinie jakby mi ktos noge z polowa macicy urwal. Myslalam, ze rykne z bolu i pobolewa mnie to tej pory. Czemu tak? :szok:

LANA - koniecznie wstaw zdjęcie :)

mal-gosia-w sumie to się nie ma czym chwalić bo to tylko zwykły frenczyk zrobiony lakierem :tak:,jak bawiłam się żelikami to piękne cuda wychodziły,ale teraz w tym stanie nie wysiedziałabym kilku godzin aby sobie zrobić żelikiem łapki i nóżki.
Ale ok wstawiam fotkę:-)
DSC01136.jpg
Malgo000-ja też tak się w nocy przewracam i czasami tak mnie zaboli jak chcę się podnieść lub przerzucić na drugi boczek-to chyba normalne wszystko jest tak napięte ,dzidzia pewnie jeszcze gdzieś tam coś uciśnie my w tym czasie napniemy jakiś mięsień i dlatego taki ból
dominic-mam nadzieję ,że to drętwienie moich bioderek i boczków również przejdzie po porodzie

Ostatnia edycja:
dziewczynki mam taki mały problem wybrałam śliczne łóżeczko tylko że jest 120x60 i nie wiem czy nie powinnam przypadkiem kupić większego 140x70 pomóżcie

reklama
Do góry