reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dominic-kawkę możemy wypić razem :-)
maggie-czuję sie zaproszona na ciacho-mniam!!!:tak:
Jestem niewyspana na maxa i to już kolejna nocka taka sama -drętwieje mi boczek na którym leżę i promieniuje mi aż do kolana boli jak cholera,a jak się przewrócę na drugi bok -powtórka z rozrywki.Zasypiam dopiero tak około 3 nad ranem -koszmar jakiś ja mam tylko nadzieję ,że nie będzie to trwało do rozwiązania bo jeszcze miesiąc mnie udręki w takim wypadku czeka:-(

Witam porannie:-D

Normalnie chłodem powiało od rana, jedyne 16 stopni widzę na termometrze:tak:poprosiłam brata żeby zawiesił mi zasłony nowo zakupione wczoraj do sypialni, w której przez pierwsze miesiące będzie z nami Synek, jako, ża mój K daleko, a ja już chciałam mieć zawieszone. Maaaaaaaaatkooooooo, po pierwsze facet nie odróżnia zasłon od firan :no:po drugie to się mega nagada i jeszcze powie, że nic nie mówi, bo jestem ciężarna:-)a cały pic polega na założeniu uszek od zasłon na pałąk...zajęło mu to całe 10 minut, a się nagadał za wszystkie czasy... chciałabym go zobaczyć jakby musiał założyć zasłony i firany na żabki na jedną szynę jak to kiedyś było:-D:-D:-D dzięki Bogu za mojego K:tak:

Witam sie z rana
Ja juz od 2 h na nogach, ale dopioero teraz zagladam. Wcinam kanapki z rzodkiewka z mojego ogródka, pychotka. Oczywiscie dzis pogoda sie popsuła, w nocy padalo. No mam nadzieje ze na weekend wyjdzie slonce
Dziś mam w planach porzadki, a tak mi sie nie chce:wściekła/y:
Dolaczam sie do porannej kawy, ale bym sobie zjadla rolady truskawkowej hehehehe:-D

Anulek moje kochanie od 3 lat wiesza pod moim okiem firanki i zasłonki i za każdym razem się mnie pyta, jak to się robi. Tak jak za każdym razem się pyta czym się myje umywalkę. Widać to są zbyt obszerne informacje do ogarnięcia przez męskie rozumki.

zimno jak cholera u mnie w Ś-CIU tylko 15 stopni:wściekła/y:
właśnie kończę robić się na Bóstwo :-) wczoraj depilacja,farbowanie włosków i prostowanie do tego henna na brewka a dziś właśnie kończę robić pazurki na rączkach i syrkach.Do tych drugich ledwo już sięgam muszę się strasznie nagimnastykować aby cokolwiek z nimi zrobić .Totalna lustrzyca :-D Strzeliłam sobie frenczyk lakierkami ,bo na żelik u stópek nie ma możliwości chyba bym się zapociła z wysiłku i trwało by to kupę czasu ale może przed cc się poświęcę i sobie spróbuję strzelić żelik -na raty może dam radę,albo córa pomoże:tak:

reklama
Do góry