reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

okno w kuchni umyte, firany zdjęcie, moskitiera założona, stół przestawiony i zaraz miejsca więcej, ach jak miło się teraz wchodzi do kuchni ! taka pierdoła a taka miła zmiana !

reklama
czesc
ja tylko na chwilke bo pisze "w gosciach"
Monila gratulacje zdrowka wam zycze
Szuszu ja rozniez nic nie kupilam, i raczej niekupie bo mam pol pokoju w ciuszkach!!!!!
za to juz wybralam wozek chce tako jumper x - to moj typ, tylko chcialabym chyba uzywany bo taniej
biedronczka widzisz ja u siebie kiedys spytalam czy polozna przychodzi jeszcze przed porodem to uslyszalam ze nie, tylko po porodzie wiec juz sama nie wiem,bopiszesz o tym ze po 26 tyg sie nalezy raz w tyg" sluchanie serduszka " hmmm

milego dnia kobitki
w sob ide na wesele odezwe sie jak bylo
papap

Co do apteki to przyłączam się do Waszej opinii, cały asortyment do szpitala zamówiłam właśnie przez neta, odebrałam w aptece i naprawdę bardzo przyzwoitą kwotę zapłaciłam, do tego dostałam kartę dla mamy i maleństwa i z tą karta wiele leków i akcesoriów dla maluszka i mamy jest objętych rabatem, zgodnie z aktualnym katalogiem portal o zdrowiu i apteka online

My po wizycie(opisałam w wątku) zasilimy grono Pessarek i na weekend zamiast grilla szykuje się szpital...

Byłam dzisiaj odebrać córcię z przedszkola i kolega z jej grupy przygląda mi się i przygląda i nagle "Ależ Pani piękna", ja mówię dziękuję, a on "tylko czemu ma Pani taki duży brzuch?":-D
nie wytrzymam:-D

a mój mąż też mi mówi,że nie jestem gruba tylko w ciąży. Ale jakoś mnie to nie pociesza i staram się omijać lustra z daleka..
okno w kuchni umyte, firany zdjęcie, moskitiera założona, stół przestawiony i zaraz miejsca więcej, ach jak miło się teraz wchodzi do kuchni ! taka pierdoła a taka miła zmiana !

A Ty nie miałaś się oszczędzać????

Cześć Dziewczyny :)))
mam wyrzuty sumienia, że w sumie w dzień dobrze się czuje, a zamiast do pracy ide na spacer z psem :p cały czas się zastanawiam, do 13 mam l4 czy nei wrócić, ale sprzedaliśmy samochód i nie uśmiecha mi się jezdzic do pracy autobusem, tymbardziej, że nie mam pewności czy dojadę, czy będzie mi słabo :(

ja kupiłam fajne bardzo ciuszki na allegro, nowe i niedrogo, 100% bawełna, polski producent, jak chcecie to sobie zobaczcie, może znajdziecie coś ciekawego : annapurna3 taki użytkownik :) ja polecam w 100%

ja przytyłam już 15 kg :p w sumie nie widzę tego po sobie i wszyscy mówią, że nie widać, ale na nogi swoje wole nie patrzeć, a najśmieszniejsze jest to, że cycki nie urosły mi kompletnie nic!!!!!!!!!

Dziewczyny a co trzeba mieć w tej wyprawce do szpitala dla siebie i dla Dzieciaczka?????:))) napiszecie mi? zebym nie musiala szukac, bo ja nie ogarniam naszego forum :)))) tak duzo nas tu jest i tak duzo tematow i tak duzo piszecie :))))))ale ogarne, no chyba, ze do pracy wroce :p

piszę po raz 3 .......................
jak mi zje po raz kolejny to juz nie napisze.

nie moge ostatnio siedzieć przed kompem, plecy mi padają, kręgosłup zaczął boleć tam gdzie nigdy wcześniej nie bolał. czy to normalne? ja się zastanawiam po każdym ukłuciu gdziekolwiek czy to normalne... czy to nic złego nie znaczy... ratujcie bo ja oszaleję...

reklama
Do góry