reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

CO DO KOSMETYKÓW TO JA KUPIŁAM NIVEA i teraz jeszcze dokupiłam z apteki internetowej do odbioru w miejscowej aptece kosmetyki firmy SANOSAN duże pojemnośći balsamik i oliwka 500ml. i koszt jednego i drugiego taki sam zaledwie 10,95 mają różne kosmetyki z tej firmy i czytałam recenzje ,że są o.k
to ta apteka
doz.pl
zamawiasz u nich ,-jest naprawdę taniej i tak jak pisałam odbierasz w aptece w swoim mieście za przesyłke nic nie płacisz a za zamówienie płacisz w aptece przy odbiorze.
a to produkty które zamówiłam ,domówie jeszcze następnym razem kremik na każdą pogodę.
48305.jpg35403.jpg

reklama
Szuszu Ty zbierasz komplementy:-) Twoj kochany musi byc zadowolony ze ma taka piekna zonke;-)
a ja znowu uslyszalam " ale Ty juz jestes wielka":-(

Szuszu chyba zartujesz????????jak to mozesz sie nie podobac swojemu facetowi Ty taka laska???????? ja mam inny problem ze moj maz widzi we mnie tylko babe noszaca jego cud w brzuchu.....jak jakis przedmiot... nie slysze juz komplementow ani nic ale z tego co widze w lustrze chyba mu sie nie dziwie....

Szuszu chyba zartujesz????????jak to mozesz sie nie podobac swojemu facetowi Ty taka laska???????? ja mam inny problem ze moj maz widzi we mnie tylko babe noszaca jego cud w brzuchu.....jak jakis przedmiot... nie slysze juz komplementow ani nic ale z tego co widze w lustrze chyba mu sie nie dziwie....

Sagaa, a ja myślę sobie że faceci tacy po prostu są, nie domyślają się, że my teraz potrzebujemy o 100% komplementów.

nie wiem mysle Szuszu ze nasi faceci po prostu tacy sa ... wiem ze sa inni ale my na nich nie trafilysmy chyba??
a w ogole zdupcam na babski comber maz w trasie a ja z nudow i tej choroby padne sama w chacie:-) milego wieczorku dziewczyny:-)

Saaga, 1. prezent. Jakie Twój maż ma zainteresowania? Może coś wg jego upodobań.Albo jakiś praktyczny prezent. A może niech on zadba o prezent dla ciebie, a ty przygotuj romantyczną kolację?
2. kosmetyki: ja używałam najczęściej Nivea, choć na początku tylko Oilatum i do pupy linomag, w ekstremalnych sytuacjach Sudocrem.
3. tusza: nie przejmuj się. Nie jesteś gruba, jesteś po prostu w ciąży ( wczoraj to usłyszałam od swojego męża). I Ty też tak myśl. Każda z nas na swój sposób jest piękna, bo nie ma brzydkich kobiet.
4. ceny - ciesz się, że wydałaś tylko 140. Mnie wizyta z usg kosztuje prawie 3x więcej:szok:
5. wizyta - gratulacje z udanej wizyty.:tak: Nie będę się już powtarzać na innym wątku.

To Ci odpowiedziałam, hehehe...

Jeśli chodzi o apteczne rzeczy, to polecam tę samą aptekę co LANA. Bardziej się opłaca zamawiać przez neta, bo na drogich lekach czy kosmetykach jest często różnica nawet kilkudziesięciu złoty:tak:
Szuszu, ale Cię mały mężczyzna skomplementował. Ale rzeczywiście, wyglądasz bardzo atrakcyjnie w ciąży:tak:

reklama
Do góry