Marcelinaa
Fanka BB :)
zrób i daj znać.. bo ni kupy ni dupy to dla mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ahahahahaha chyba im to załączę do wyjaśnienia
nie mogę ze śmiechu. Zwłaszcza, że właśnie napisałam wyjaśnienie, które było MEGA WREDNE. Sama nie wierzyłam że do tak 'poważnej' instytucji tak można napisać
Skanuję im kartę ciąży a wizyty mam co chwilę miałam w tyg. 6,11,15,17,19,21,22,24,25,26(w tym w dniu kontroli). I napisałam im czy jeszcze mają jakąś wątpliwość, że dla hecy sobie siedzę na l4. A w drugim wyjaśnieniu, że jak już gdzieś jadą na kontrole to niech się łaskawie upewnią czy składają wizytę pod właściwym adresem, a jak nie są przekonani co do swoich umiejętności znajdowania lokalizacji, zawsze mogą się ze mną skontaktować telefonicznie prosząc o otwarcie drzwi.