reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!!!!:)))
Ja jestem dalej na l4, mam do 13 czerwca i zastanawiam się czy nie wrócę do pracy, bo naprawdę mam wyrzuty sumienia, a czuje się ogólnie dobrze, tylko czasami jest mi słabo i wieczorami bolą plecki, kość ogonowa i czasami mam taki bardzo napięty brzuszek wieczorami, że aż mi ciężko!

Kupiłam dzisiaj persil sensitive gel bo widziałam, że polecacie!:) mam nadzieje, że ja też będę zadowolona!:)

Kupiłam też dzisiaj Małemu dresik w h&m, ale takie te babki beznadziejne, że jak odbezpieczała to porobiła dziury w całej bluzie, na szczęście szybko zobaczyłam i wymieniłam, wszędzie trzeba zwracać na wszystko uwagę, ostatnio też kupiłam ręczniczek kąpielowy z rękawiczką w lidlu bez rękawiczki bo ktoś ukradł!!! ale też udało mi się wymienić :p

Monila wszystko napisze jak będzie w domku :)))

reklama
Mucha musisz wyjasnic ta sytuacje poza tym wez zaswiadczenie od jakiegos lekarza jesli nie wierza ze bylas w domu ze akurat mialas wizyte z nimi trzeba hamsko bo oni tacy sa ;/
Karolinkaz niczym sie nie przerazaj i nie zalamuj kazde dziecie inne Twoje moze byc odwrotnoscia i nie spac:p
Lecem laski do pozniej :-)

leć sagaa i daj znać co i jak :)

karolinkaz
- pewnie będzie podobnie jak z okresem ciążowym zleci bardzo bardzo szybko

a85 - ja wczoraj w H&M kupiłam sobie podkoszulek biały i jak przyszłam do domu zobaczyłam na środku dziurkę normalnie masakra muszę jutro tam lecieć i wymienić.

sagaa spoko, już mi mózg paruje od tego co im napiszę :-D Mam w tym niestety wprawę, w poprzedniej ciąży też mnie skontrolowali :-D ale mieli pecha, bo akurat byłam na porodówce.

witam !!
U mnie ciepło ale na szczęście bez upałów i oby było tak nadal bo taka pogoda odpowiada mi bardziej!!!
U mnie z wyprawką jakoś ociągająco!!:zawstydzona/y: Wiele rzeczy po bartku mam i czekają na pranie ale to koło lipca zrobie jak wróce z nad morza a resztę zbieram się kupić i jakoś nie mogę. Dzis poszłam do sklepu pooglądałam, poszukałam i co wróciłam do domu z malusią czapeczką :wściekła/y:bo na resztę nie mogłam się zdecydować- jakoś mi nic nie wpadło ciekawego w oko albo za dużo tego mają- sama już nie wiem czy może ja jakaś ciężka jestem w tej ciązy do kupowania !!!!?????????
Jakoś wiele innych spraw na głowie przytłacza mi myślenie o zakupach dla malucha ale jak sie zbiore to kupie wszytsko w jeden dzień :-D dam radę!!! torby do szpitala też jeszcze nie spakowałam nawet jeszcze nie kupiłam nic do niej!!! jakoś kiepsko mi z tym szykowaniem idzie - oby nic mnie wszcześniej nie zaskoczyło!!!

Dzisiaj moje dziecko z kaszlem wybrało się do przedszkola bo mu sie przypomniało, że ma przyjsc policja, straż i ratownicy medyczni no i jak on może to odpuścić i nawet potrafił sie wyszykować i zjeść w 20 minut i popedzać mnie do wyjscia a tak to -mu czasem cięzko w godzinę się wyrobić!!! och te dzieciaczki a jutro maja bal przebierańców - "wiosenna łąka"- no i mamacia teraz siedzi i wymyśla strój jakąs biedrone mu chyba zaraz wykombinuje bo najprosciej:-Dgorzej jak mały bunta zrobi i sie jutro tak nie ubierze!!!

biedroneczka dobrze, że napisałaś o tej położnej bo całkiem zapomnieałam a 26 tydz juz dawno minął a ja jeszcze do swojej nie dotarłam by złozyć zgłoszenie:zawstydzona/y:muszę jutro leciec bo ona tylko do 10 rano w gabinecie jest!
wogóle mam już dosc tej sklerozy ciązowej własnie okazało się ze zapomniałam hasła do inteligo wrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:masakra!!! ciekawe kiedy sobie przypomne !!!
dobra zmykam jakis obiadek zarzucic a potem po młodego do przedszkola i po drodze poszukać bialych spodni bo mam wesel za 3 tyg i nie mam ochoty na sukienki!!!
powodzenia na wizytach i udanego popołudnia życze

Hello!

Mucha, to Ty chyba masz pecha do tych kontroli zus - owskich. Przerąbane. Ma nadzieję,że wszystko wyjaśnisz na swoją korzyść ofc.
Karolikaz, no niestety z maluchami tak jest. Tylko śpią jak nie wrzeszczą i jedzą. Trzeba się tylko modlić, żeby spały a nie wrzeszczały. :tak:
Saaga, powodzenia na wizytach:tak:
Agula, nie tylko ty jesteś w tej ciąży taka do kupowania:tak: Ja mam podobnie. Wydaje mi się, że z drugim dzieckiem jest inaczej, bo wiemy już na pewno co jest niezbędne natychmiast a z czym można poczekać. Także nie łam się.

Ja wczoraj kupiłam też polecany persil sensitive tylko dlatego, że pewnego wieczoru miałam okrutne bóle brzucha, ale mi przeszły razem z chęcią na pranie i prasowanie ciuszków, hehehe...

A85 nie szalej z robotą. Później będziesz sobie pluła w brodę, że nie wykorzystałaś czasu na odpoczynek jak mogłaś, bo przy maluchu będziesz w robocie 24h/dobę. Także odpoczywaj teraz póki masz czas. Robota nie zając...

I nie wiem co jeszcze :sorry2: Ale ile bym nie napisała, to i tak mam wrażenie, że jestem ignorowana, hehe;-) Jakoś nie mam siły przebicia na tym forum, buehehehe;-):-D

Maggie tego ci życzę.:tak: Ja nie mówię, że sama też nie mam takiej nadziei, tym bardziej, że wierzę, iż drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, więc mnie czeka teraz sielanka, cha cha cha :-D

reklama
Do góry