reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam

MONILA OGROMNE GRATULACJE ! KAROLKU WITAJ NA SWIECIE! ZDROWKA DLA WAS OBOJGA!

SAGAA, KAROLA lacze sie w bolu przeziebioniowym, zdrowka Wam ! ja czuje sie ok, ale NIE MAM GLOSU...:-(bylam u lekarki ale ze tu podejscie do wszelkich przeziebien jest typu: "samo przejdzie", mam plukac gardlo woda z sola (plukam troche ale prawie haftuje wiec chyba lepiej szalwia) no i mam zwolnienie z pracy do niedzieli...
z kolei znajoma mnie nastraszala ze jak to jest zapalenie krtani i moze sie to zle skonczyc:szok:
a najgorsze ze corcia mi chrypiec zaczyna i katar ma...ech nie ma jak to zmiany temperatury 32stopnie, na drugi dzien 18, potem znow okolo 30...:angry::baffled:

a co do HICY to od razu wiedzialam o co kaman, dla zainteresowanych- slowo to pochodzi z jezyka niemieckiego HITZE brzmi slowo oryginalne he he
zreszta w polskim sporo jest slow tego pochodzenia, chocby DURSZLAK(oryg. Durchschlag), dopiero jak sie niemieckiego dobrze nauczylam to zaczelam zauwazac te polskie zapozyczenia

u mnie dzis upalu nie bylo, i ciesze sie bo pic cieple herbatki itd w upal to zabojstwo, no ale jutro ma byc znow goraco...

reklama
Witam drogie panie. Dzisiaj mi sie udalo zameldowac pierwszej. Spac nie moge jak juz mnie maz zbudzil. Pewnie nie dotrwam do wieczora. Boli mnie lokiec i kolano po tym moim upadku. Zapytam lekarza czy wszystko z malym ok. Buziaki laski. Kciuki zaciskam za wasze wizyty

Do góry