reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Kaisca, Monila gratulacje:tak: Oby wszystko było ok i maluszki znalazły się w domku z rodzicami jak najszybciej.

Mam nadzieję, że każda z nas urodzi już w terminie. Czego sobie i Wam życzę.

Gorąc niemiłosierny u nas. Sąsiad mnie wkurzył, bo rozgłośnił hip hopa na cały regulator. Młody mnie jeszcze dobił, bo rozwalił mi ziemię z doniczki na balkonie. Więc ja już cała w nerwach sama zapuściłam moją ulubioną muzę na full. Efekt taki, że sąsiad ściszył swoją, hehehe... Szkoda, że nie przyszedł mi jeszcze balkonu posprzątać.

Życzę Wam miłego i fajnego dnia, mimo upału. :tak:

Gratulacje i pozdrowienia dla Monili i synusia:-)

ale ten czas leci.. jeszcze niedawno chwalily sie brzuszkami a tu juz pierwsze zdjecia maluszkow:-)

Ostatnia edycja:
WITAM KOBITKI!!!!!!!!!!!
MONILLA-GRATKI!!!!!!!! i wszystkiego NAJ!!!!dużo zdówka dla synusia:-)
rany mamy już 2 bobaska:-).
Czy któraś wie w którym tyg.Monilla urodziła?
o.k już doczytałam ,że w 29 tyg.
a to tak na poprawienie nastroju-cudo normalnie -chcę takiego:-D
http://www.youtube.com/watch?v=AVMNuYzeIIU

Ostatnia edycja:
GRATULACJE MONILA ZDROWKA DLA MAMY I KAROLKA!!!!!!!!!!:-)
A u nas po burzy powietzre troche lepszejsze...
Marcelina wspolczuje alergiii...
Dominic
nie ma czego zazdroscic bo zaniedlugo sama zobaczysz 8 z przodu:-)
Agula tak pustawo jest teraz coraz czesciej:-)
A my po przejażdzce za wozem dla Młodego i mamy rozzkmine miedzy dwoma ale ide na inny watek poprosic Was o opinie;-)
Poza tym moj no s wyglada jak od wiedzmy nie dosc ze sam w sobie przypomina kartofla to teraz jest podwojny czerwony i za chwile beda strupy;/
Wlasnie powiedzcie czy jak kaszlalyscie bolal was brzuch w oklicy pepka ????????

reklama
Do góry