reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowa mama dba o siebie!!!

wstawiam te ćwiczenia które dostałam na szkole rodzenia (w ramach reklamy różnych firm) nie mam dostępu do skanera więc zrobiłam na szybkiego zdjęcia i może cos z tego wyjdzie. niektóre sa po 2 razy zrobione. może się wam przydadzą
img6461iy1.jpg

img6464cz8.jpg

img6465yn9.jpg

img6468bk3.jpg

img6466wt2.jpg

reklama
Wiem wiem, bez motywacji ani rusz:szok::-D, ale któreś dziewczyny prosiły o takie cwiczenia, może znajda siły żeby działać, tym bardziej że część to trzeba już chyba w szpitalu zacząć robić. Wiem że ważne po porodzie też są cwiczenia mięśni Kegla (tak samo jak w czasie ciąży), tyle że sie je wykonuje na leżąco na poczatku

Ja napewno bede musiała poćwiczyc miesnie krocza bo mam problem z trzymaniem siusiu:zawstydzona/y:przy kichaniu szczegolnie:szok:chodziaz jakos ostatnio jest lepiej:tak: ale i tak trzeba o to zadbac
pozdrawiam

Ja tez mam z tym problem niejestes sama co prawda zdaze do wc ale jak niejestem zestresowana to co 5mni wc i nigdzie niemoge wyjsc:zawstydzona/y:

Mrozik dzieki za cwiczenia!!! fajnie ze nie zapomnialas, mnie sie bardzo przydadza:tak:, jeszcze do tego dolaczyc kremik renegerujacy i figurka wroci sprzed ciazy jak nic:rofl2:

Mi taki sam zestaw ćwiczeń dali w szpitalu po porodzie. To reklamówka czegoś. Ja trochę ćwiczyłam, ale potem straciłam wenę. Wystarczyły spacerki dwugodzinne z wózkiem i krzątanina codzienna plus karmienie. No ale kremik niezbędny do ujedrnienia skóry.
Jutro na imieniny dostanę cały zestaw kremów i innych peeling'ów. :-)

Naur masz imieniny jutro!!?? a jak ty masz na imie wogole??juz kiedys chcialam sie o to zapytac, az nadazyla sie okazja:tak:
aha a wiesz juz co to za kremy i peelingi??

reklama
Ola wszystko jest w spisie w wątku 'o nas'. :-)
A nazywam sie Natalia i jutro mamy z Julką imieniny.

Do góry