wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
..... co do tuszu jak dla mnie Rimmel wygrywa.
małgoś a jaki dokładnie bo ja właśnie na końcówce jadę i muszę kupić nowy!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..... co do tuszu jak dla mnie Rimmel wygrywa.
ja uzywam tylko balsamu johnson&johnson 24 godzinne nawilzenie..poprostu rewelacja jak dla mnie. poki co nie mam ani jednego rozstepu a smaruje sie codziennie po kapieli..mi od samego poczatku brzuszek rosnie i mysle ze skora nie doznala szoku dzieki temu ze stopniowo sie rozciaga..mam nadzieje ze nie pojawia sie przy koncu ciazy.
ja na brzuch używam tylko oliwki Bambino zaraz po kąpieli aby lepiej wchłonęła. Zresztą ponoć rozstępy jak już są zazwyczaj genetycznie uwarunkowane, jeśli mamy nasze je miały w ciąży to duże prawdopodobieństwo, że i my będziemy je mieć. Ja np rozstępów dorobiłam się w podstawówce bo rosłam w szerz i klucha byłam, w ciążach natomiast ani jednego
Dziewczyny strasznie mnie wysypuje na dekoldzie :-( Twarz mam super- tymbardziej że mam AZS a w ciąży buźka naprawde wygląda lepiej niz wcześniej.
Myślicie ze wapno mogłoby pomóc? mam takie w tabletkach bo te rozpuszczalne u mnie odpadają, i myślałam żeby łykac- tylko ile?
Żadne kremy i maści które można używac w ciąży nie pomagają Pomógł by mi pewnie protopic ale zabroniony, a to jedyna masc po której wszystko mi znika