Izka87
Fanka BB :)
my2013 fajnie, że jesteś zadowlona!! może faktycznie warto z tego skorzystać a powiedz mi tę samą położną trzeba mieć tez po porodzie dla maluszka? wypełniałaś jakaś deklaracje położnej czy coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to u mnie też właśnie odwrotnie tyle ze w drugą stronę nawet z tymi łożyskamimaciejkaa, madziasek - to u mnie odwrotnie. W pierwszej ciąży nie mogłam sobie tego wyobrazić jak dziewczyny pisały o mocnych i częstych kopniaczkach, za to teraz już wiem jak to jest kopie w dzień, w nocy, generalnie jak na chwilę się położę to zaraz czuję jak się wierci. Czytałam, że to może mieć związek z ułożeniem łożyska i tu by się zgadzało, teraz mam na tylnej ścianie, wtedy na przedniej - a to mogło amortyzować ruchy