reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Witam czy ktos dziecku podaje mleko humana sl od urodzenia czy to bezpieczne ? Mi pediatra kazal kupic mleko sojowe i znalazlam humane sl ale teraz przeczytalam w necie ze to nie dobre jest mleko dla dzieci od urodzenia ja podaje mu od poniedzalku to nie caly tydzen za tydzen w czwartek idzemy do allergologa wiec on powie co dalej ..ma 5mies

reklama
Witam czy ktos dziecku podaje mleko humana sl od urodzenia czy to bezpieczne ? Mi pediatra kazal kupic mleko sojowe i znalazlam humane sl ale teraz przeczytalam w necie ze to nie dobre jest mleko dla dzieci od urodzenia ja podaje mu od poniedzalku to nie caly tydzen za tydzen w czwartek idzemy do allergologa wiec on powie co dalej ..ma 5mies

Mój alergik był na bebilonie pepti

Witam,
Mojemu synkowi zaczynają wypadac mleczaki :-) Na wypadzie ma dwa. To jest moje 3 dziecko A za każdym przeżywam to tak samo!

Cisza tu zapanowała.

U nas dużo się dzieje. W końcu kończymy budowę domu. Może na urodziny Pawła uda się przeprowadzić. Są pod koniec lipca... To już 6lat a dopiero co wiercił się w brzuchu.

Za tydzień z kolei mamy roczek. Też szybko minęło.... Za szybko.

Co tam dziewczyny u was? Posyła ktoras dziecko do szkoły od września?

Cisza tu zapanowała.

U nas dużo się dzieje. W końcu kończymy budowę domu. Może na urodziny Pawła uda się przeprowadzić. Są pod koniec lipca... To już 6lat a dopiero co wiercił się w brzuchu.

Za tydzień z kolei mamy roczek. Też szybko minęło.... Za szybko.

Co tam dziewczyny u was? Posyła ktoras dziecko do szkoły od września?

Oj tak! Czas ucieka zdecydowanie za szybko ! Dopiero co w pierwszej ciąży byłyśmy.. U nas 6 urodziny 12 sierpnia, a Bartek skończył wczoraj 14 miesięcy.
Kuba nie idzie jeszcze do szkoły. Po pierwsze jestem za tym, żeby dziecko jak najwiecej miało tego beztroskiego dzieciństwa, a po drugie uważam, że nie jest gotowy emocjonalnie. No i mowę musimy jeszcze podszkolić ćwiczeniami logopedycznymi [emoji6]

Witam,

Jak tam mleczaki u waszych dzieci?
Nam właśnie przed wczoraj wypadły pierwsze ale ruszały się od kilku miesięcy. Wróżka Zębuszka była.

reklama
U nas wszystkie mleczarki jeszcze sa i nic się nie rusza. Za to zaczela wychodzic pierwsza 6. Jak wyjdzie cała idziemy na lakowanie czy tam lakierowanie.

Do góry