reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Basia no to super, tylko sukcesów życzyć, oby meta go nie dogoniła ;)

Aga ale słodka, do schrupania!

reklama
ej no coś ty Basiu ! bedzie dobrze ..nadal maż blokuje czy sie nie udaje??
TakaJ no nie wiem co robić ...rozum swoje serce swoje...
wy o ciążach ..a my myslimy nad wazektomią..
o, to u mnie nawet lepiej, bo mąż już po wazektomii. uznaliśmy, że więcej dzieci nie chcemy, a z kolei ja kiepsko znoszę zażywanie tabletek anty. wiec wazektomia byla dla nas idealnym rozwiazaniem, mega sie cieszylam, gdy maz to zaproponowal :)

Taka j., biegnie, biegnie ale on to traktuje w formie zabawy [emoji6] biega od dwóch lat także pobija tylko swoje sukcesy życiowe ale bez jakiś wielkich osiągnięć [emoji6] po prostu to lubi i dąży do swoich małych celów. Dzisiaj założył, że zrobi 20km także zobaczymy [emoji3]
Możliwe ze pobiegnie w pomarańczowej koszulce z miechowickiej grupy biegowej ( dużo ich z tej grupy jechało) to na plecach ma imię Marek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej. No i jak poszło? Tyle tam było ludzi, że nie bylo szans cos dojrzeć :-)

Ja mojego widziałam dwa razy hihi [emoji12] przebiegł 22 km [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Basia wow, to bardzo dużo, musiał zasuwać! Gratulacje!!

jejuuu ale śliczna Anusia !!!!!!!!!! oj musimy się spotkać i wyptrzytulam ją ,jak mi pozwolisz :p
Basia mąż się realizuje...teraz czas na ciebie !!!
MałaAnia choć na prv ..mam sporo pytań...

reklama
Do góry