reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aga to zależy od dziecka bo może wcale nie będzie ciężko, nie masz się póki co czym martwić ;)

reklama
Aga, a ja też się boję .. tylko, że jeżeli chodzi o poród to dla mnie był do wytrzymania.. gorzej po.. także ja się cały czas zastanawiam, czy nie chcieć cesarki jak już kolejny raz będę w ciąży..
Dzisiaj pogoda piękna :) mogło by już być coraz cieplej ! chociaż u nas od jutra znowu 6 stopni tylko.. :(

Basia a co się działo po porodzie? Ja miałam i naturalnie i cc i gorzej "po" mi było po cc właśnie, masakra jak mnie bolało.

Hej
i po pieknej pogodzie :D a tak cudnie było...
Dziś z Mikim szybki spacer w drodze do sklepu...ale brrrr zimno i niemiło...ciemno jakoś za oknem...
W sumie czas na wiosnę jeszcze przed nami :p
Dziewczyny nie napędzajcie się kochane przed porodami - każda ma inaczej i to wielka niewiadoma :D
Aga Tobie mogłabym załatwić najlepszą położną małopolski :D poród przy niej ponoć super ! :p więc wiesz ....
w domu małego szantażystę mam.... wszystko krzykiem chce wymóc....
:eek::eek::eek::eek:

Venicee mój też o wszystko krzyczy, chyba taki wiek, a jeszcze dziadkowie go przyzwyczajają do tego, że wszystko jest od ręki niestety. Fakt, pogoda się popsuła :(

Taka J., pewnie masz racje, bo dziewczyny po naturalnym porodzie smigaly po kilku godzinach :) mnie zrobił się krwiak i musieli mnie zabrać na sale operacyjna.. Pod ogólnym znieczuleniem byłam.. Później 6 dni w szpitalu z duza anemia bo tyle krwi przy tym zabiegu straciłam.. Ogólnie czułam się słabo i ciężko było się ruszać.. Boje się kolejnych komplikacji..

U nas też cały tyłek złości.. Miejmy nadzieje, ze szybko to minie :p a niecierpliwy jest tak ze masakra.. Wszystko chce na juz !

Basia a to rozumiem, na pewno się namęczyłaś :( Ale komplikacje są jednak rzadkością więc teraz pewnie będzie wszystko w porządku ;) Widzę, że bunt 1,5 roczniaków u nas :)

No taki konkretny bunt ! momentami nie daję rady już,ale trzeba.
Basia wcale ci się nie dziwię że się boisz... Ja miałam piękny krwiak nad raną -pewno jak małego wyciągli wcale nie sie nie pierniczyli ze mną ...na chamca pewno było...Lekarz kazał smarować liotonem 1000....
..Powiem wam że mam zderzenie z przeszłością....od tygodnia kuzynka lezy na oddz.tam gdzie ja byłam 3 tyg. ...Poszłam ją odwiedzić....szłam tam z łzami w oczach i "kulą" w gardle.... dałam radę....ale też uświadomiłam sobie że nigdy tego nie zapomnę ...
.:no:

Ja mam miłe wspomnienia i chyba też byłoby mi trudno wejść na położniczy bo już jednak tego przeżywać nie będę, nie chcę mieć kolejnego dziecka, muszę mierzyć siły na zamiary a w ciąży było mi super.

Dziewczyny drugi poród i ciąża i w ogóle wszystko co z tym związane może być inne to wszystko, nie martwcie się na zapas.

reklama
Pewno nie ma się co martwić na zapas !!!!!!! Bo by się dzieci więcej nie miało...
Ciekawe czy Żabila już w dwupaku :D ???
Miki spał dziś tylko 1h....szok...będzie po południu zgrzyt że zmęczony...
Dziś posadziłam go na nocnkiu bez pieluchy,,,,i posiedział aż 10 sek :D

Do góry