reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
maaterx - ja mam to samo:-) ciagle czuje sie mokro w srodku jakby zaraz mial okres do mnie zawitac.
Wydaje mi sie, ze w 7 tc powinnac juz widziec pechrzeyk i zarodek. Ja jesli zobacze pecherzyk z zarodkiem i bijacym serduszkiem to chyba skocze z bungee z tej radosci:-) Tak podczytuje net i pisze ze powinno juz cos widac w 5tc a ja wlasnie bylam w tym czasie i nic nie bylo widac. I jak tu sie nie stresowac:no:Musze zrobic sobie odwyk z szukania na google wszystkiego i schizowania niepotrzebnego.

Witam sie wieczornie :)

Ja czuje sie pozytywnie, wiec tak samo mysle :) Wmawiam sobie, ze tym razem wszystko bedzie dobrze, a zapas pecha wykorzystalam na najblizsze pare lat .... USG mam zaplanowane na 31 grudnia, ale jezeli bedzie tak, ze pojedziemy na swieta do Polski to pojde prywatnie i zobacze okruszka wczesniej.

Dziewczyny pozytywne myslenie to polowa sukcesu. A co do kwasu foliowego to lykam jedna tab. dziennie + dodatkowo femibion natal classic.

Zycze milego wieczorku i mam nadzieje, ze bedzie nas coraz wiecej przybywac :)

Hej, witam Was wszystkie,
wczoraj zobaczylam na tescie dwie kreski, wedlug kalkulatorow termin na 09/08.
Alesmy sie ucieszyli ojejku! Maz z tej radosci zaraz rozgadal, mial powiedziec tylko jednej osobie a potem bylo " a temu tez moge?, a innemu?" Sama tez nie bylam lepsza i tez troche rozgadalam i teraz tak siedzie i mysle, ze najmadrzejsze to to nie bylo. Jestem jednak dobrej mysli i wychodze z zalozenia, ze wszystko sie potoczy zgodnie z oczekiwaniami.
Z objawow to oczywiscie cala paleta: cyc rosnie i niedlugo wyjdzie ze stanika, padam na ryj ze zmeczenia i wygladam jakbym nieco chora byla, w nocy sikam jak kon no i cos mi mowi, ze niedlugo zacznie sie sezon na pawie... tego nie lubie najbardziej:baffled:

Aprilia witaj i gratuluje II kreseczek ;)

Masz piekny termin akurat w moje urodziny :D Magiczna data, wiec wszystkobedzie napewno dobrze. Ja tez mialam nikomu nie mowic, ale nie moglam wytrzymac i pare osob juz wie, a najchetniej napisala bym na czole "jestem w ciazy" zeby wszyscy wiedzieli :-D

Gratuluję Aprilia :)))
No ja właśnie zawsze myślałam, że te całe mdłości to przychodza troszkę później a mi by wychodziło, że mam prawie od samego zapłodnienia .. Możliwe to ? Rujnują mnie póki co, nawet mydło mnie odrzuca nie wspominając o jedzeniu :p

Aprilia, gratuluje:-) W koncu nasze grono zaczyna sie powiekszac. Oby tak dalej.

Ja w ogole nie mam mdlosci. Ogolnie to nie mam typowych objawow ciazowych i niech tak pozostanie. Oby tylko ciaza przebiegala prawidlowo, bo niektore kobiety schizuja, ze jak nie mam objawow to z ciaza cos nie tak.

Ja chcialabym miec mdlosci (chociaz raz). Przynajmniej poczulabym, ze jestem w ciazy. Bo jak narazie ciaze potwierdza tylko betka i test a objawow brak:-DAle mam jeszcze czas. Moze wymioty przyjda znienacka:tak:

reklama
Do góry