reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam wieczorowa pora!!!!

Kurcze dziewczyny odkad mlody raczkuje ....to jest sajgon w domu ,no predkosc swiatla to malo:szok::-D a najgorsze jest to ze jak on tak szybko zasuwa to nasz pies az caly sie trzesie ze strachu i ucieka :no: biedny siersciuch:-(.
A najlepsza zabawa to wstawanie i siadanie , wstawanie i siadaie i tak w kolko:-D i nadal nie chce mi nic jesc ani pic :crazy: no zobaczymy czy jutro cos "doktorek" na to zaradzi.

Anussia a co to za lekarz ze tylko 8 osob:oo2::no: a w poprzedniej ciazy tez tam chodzilas? E no lepiej szukaj jakiegos normalenego "jaskiniowca" :tak:

O rany ale te wasze dzieciaczki fajne prezenty dostaly , moje dziecie gdyby nie my to nic by nie dostal bo tesciowa z ciotka daly mu kase:-( ok fajnie ale ja osobiscie wolalalam jakis prezent wiem , wiem nie powinnam narzekac ale wiecie o co chodzi. My jak mlody dostaje jakies pieniazki to wplacamy mu na ksiazeczke .

reklama
Witajcie,
a co tu takie pustki????
Mały drzemie, zasnął po wielkich płaczach....ja mam chwilkę na kawkę i ciastko. Jeszcze mam resztki z imprezy, więc muszę zjeść ;-) Zapraszam :-)
Jakoś nie mam weny do pisania, jestem śpiąca, Marcin tańcował w nocy trochę ;-)
Lea raczkuje powiadasz? Poczekaj aż zacznie chodzić, a najgorzej to jak będzie chciał chodzić za ręce, tak jak Marcin cały czas ;-)
anussia szukaj innego gina i dbaj o Was :-)
Miłego dnia!

Ja się tylko witam :-) Mój dziś kończy rok... i wszystko mi się przypomniało..... ;-)

Dla innych roczniaków dużo zdrówka :-)

Miłego dnia.

Hejka witam sie po weekendzie jakos dopiero sie pozbieralam;p Na hitachna czasie bylo bardzo fajnie normalnie poczulam sie jak w narzyczenstwie;p;p Mały tez byl grzeczny u babci. U nas jakos leci za 12 dni M jedzie na poligon 2 tyg a ja ide do mamy zeby tu sama nie byc:) Ogolnie jak dobrze wszystko pojdzie to w nastepne lato zaczynamy starac sie o druga dzidzie:) Czekam na chodzik-pchacz bo zamowilam ale jak narazie ani widu ani słychu;p rozgladam sie za kombinezonkiem na zime bo butki juz mamy ale jak narazie nie trafilam na ladny:)Chciałabym jakies zywe ładne kolory a wiekszosc granatowe czarne albo taki zielen ciemny... Pogoda troszke sie popsuła chyba dzis na spacerek nie pojdziemy bo wieje za mocno..

Lea- z prędkoscia swiatła hehe znam to tez niedlugo parkiet wypali heheh
Lilijanna-to nic tylko sie cieszyc:)

panienka-wszystkiego najlepszego dla Mikołajka :-)
Lea28-ten lekarz jest na nfz i przyjmuje w poniedziałki,wtorki i środy.Dojeżdża z Sierpca bo tam też przyjmuje.Np.w poniedziałki przyjmuje tylko od 15 do 18,a w międzyczasie czyli od 16 do 18 robi usg.Podobno ma też swoje stałe pacjentki i one już nie muszą tyle czekać żeby się zapisać.Ciekawe co trzeba zrobić żeby zostać jego pacjentką :-D

Dziewczyny... Czy są tu jeszcze dzieci, które nie chodzą?? Moja Zuzka jest bardzo ostrożna i ani myśli sama chodzić. Ona tak dokładnie obmyśla każdy swój ruch, że aż mnie to bawi, myśliciel jakiś z niej będzie chyba. Raczkuje jak rakieta, wstaje przy czym się da, skacze jak pchła, drepcze przy meblach ale żeby się puścić i zrobić kroczek to nie ma mowy;) Ogólnie to uwielbia wstawać, zapomniałam już co to spokojne zasypianie, bo zanim padnie, to min. pół godziny daje się jak dzika w łóżeczku;)

Dziewczyny... Czy są tu jeszcze dzieci, które nie chodzą??
mój Mikołaj sam nie chodzi. Raczkuje, wstaje, czasem sam przejdzie trzymając się narożnika, a tek za ręce, lub rączkę. Jeszcze się chwieje, więc sam nie prędko zacznie chodzić... Ze spaniem jest podobnie, szaleństwo! Czasami to już mam dość... i wcześniej bym usnęła ;-)
luizka4don też chce młodemu kupić chodzik pchacz :-)

reklama
panienka najlepszego dla Synka!
Ewentualnie jak jest jeszcze jakiś roczniak, to buziaki od nas!
Ja mam dziś lenia :-( mam nadzieję, że M przyjedzie niedługo. Oooo już przyjechał...
miłego wieczorku!

Do góry