luizka4don
Fanka BB :)
Andziu a w jakiej miejscowosci jak mozna wiedziec ??Ale dzialke budowlana?/czy rekreacyjna??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pajkaa - my pewnie weźmiemy zapas słoiczków, poza tym nasz bąbel wcina podobne jedzenie do nas. na rybkę pewnie chętnie też pójdzie bez przesadyzmu, wszędzie są sklepy, można kupić jedzenie dla dziecka.
luizka - budowlana w maksymilianowie, to od razu za niemczem
Pajkaa może po prostu zrób zapasy i zawekuj :-) będziesz miała swoje gotowane, a przez drogę się nie popsuje.
Dziś Marcin mnie zadziwił, szedł za 1 rączkę, nagle się puścił i poszedł....ja w szoku, nawet nie zdążyłam policzyć kroków, ale było ich pewnie z 8. To już 3 Jego próba samodzielnego chodzenia i najdłuższa :-) jestem taka dumna z mojego Skarba :-)