andzia1987
Fanka BB :)
a my dzisiaj chustujemy wypróbowaliśmy już dwa wiązania. zachustowałam też 2,5 letnią córę mojego kuzyna szok, ile taki kawałek materiału wytrzymuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bogusiu oczywiście, że Cię pamiętam. Ja też miałam długą przerwę w forumowej aktywności, ale od jakiegoś tygodnia znów regularnie się pojawiam Pozdrowionka dla Ciebie i Wikusi
Dziewczyny, przed świętami padły opinie na temat używania chodzików. Oczywiście ja nikogo do niczego nie nakłaniam, ale jako związana z rehabilitacją ruchową i posiadająca w tym temacie trochę wiedzy - ODRADZAM. Pomijając fakt, że rodzice często zbyt wcześnie pakują dzieci do chodzików, to dodatkowo "dzięki" nim dziecko zatraca świadomość własnych ruchów - inaczej ocenia odległość i siłę jakiej należy użyć, żeby przebyć dany dystans - nie bardzo wiem, jak Wam to w sposób klarowny przedstawić, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Z resztą każda z Was i tak zrobi to, co będzie uważała za słuszne.
Zmykam. Wracam do swoich tłumaczeń... :/
Dziewczyny no pewnie co niektórym macierzyński już się skończył, ja jestem ostatnie 6 dni i koniec najcudowniejszego urlopu mojego życia póki co No, ale idę dalej na urlop, mam zaległy z 2009 częściowo, cały 2010 i cały 2011 więc pewnie w pracy zawitam jakoś koniec kwietnia :-)
No, ale plany są takie by postarać się w maju o rodzeństwo dla Adrianny, czekam tylko na zielone światełko od pana dr, że możemy :-)
A my na basen idziemy 9.01.2011 pierwszy raz, jestem ciekawa