Ola_
Fanka BB :)
Martuśka kupki wcale nie muszą być stałe, mogą być płynne, półpłynne, każde dziecko robi inne; najlepiej aby były konsystencji lekko ściętej jajecznicy - kolor najlepiej żołty (przy karmieniu piersią) - ale kolor zmienia się jeśli zjesz cos np. buraczki itp.; no i jesli karmisz modyfikowanym to kolor tez bedzie inny - z tego co pamietam to chyba lekko brazowawy..
to co powinno nas martwic to z pewnoscia zielony kolor
Bombusiu super, ze rehabilitacja wam sie podoba i ze sa efekty! no i maluszek taki spokojny po niej
Madziujka ehh ten sen.. życzę ci aby się odmieniło córze... bo należy ci się
Aneciu super, ze chociaż Twój maluszek tak fajnie śpi
.. no własnie a propo snu..moja ksiezniczka spala dzis niecale dwie godzinki i teraz spi od niecalej pol godziny.. mam nadzieje, ze pospi jeszcze z godzinke.. jestem wykonczona...w miedzyczasie troche pogadala, troche poogladala karuzelke i troche plakala... a ja razem z nia... wylam jak bobr.. bo czasem sily brak..no ale skoro dzis jest zle to moze jutro bedzie lepiej
to co powinno nas martwic to z pewnoscia zielony kolor
Bombusiu super, ze rehabilitacja wam sie podoba i ze sa efekty! no i maluszek taki spokojny po niej
Madziujka ehh ten sen.. życzę ci aby się odmieniło córze... bo należy ci się
Aneciu super, ze chociaż Twój maluszek tak fajnie śpi
.. no własnie a propo snu..moja ksiezniczka spala dzis niecale dwie godzinki i teraz spi od niecalej pol godziny.. mam nadzieje, ze pospi jeszcze z godzinke.. jestem wykonczona...w miedzyczasie troche pogadala, troche poogladala karuzelke i troche plakala... a ja razem z nia... wylam jak bobr.. bo czasem sily brak..no ale skoro dzis jest zle to moze jutro bedzie lepiej