Anecia1111
Fanka BB :)
ciamajdko gratulacje kochana!!!
fiuu ahhh ale z ciebie szczesciara, ze mlody spi 6 godzin w nocy.. to ty też wypoczęta jesteś tylko pozazdrościć
rózyczka zostało nas już bardzo niewiele, pare sztuk sierpnióweczek
miriannaK przykro mi,że się tak wycierpiałaś, ale myślę, że mała jest wystarczającą nagrodą mam nadzieję, że twoja rana się szybko zagoi~!
panienka w ostatnim etapie ciąży raczej sie chyba magnezu nie powinno łykać, bo hamuje skurcze macicy... nie wiem tak coś słyszałam..
będę mamą oj z tego co piszesz to już chyba niedługo czeka cię ten wielki dzień - powodzenia
żanetka nie poddawaj się z karmieniem, być może jeszcze się uda
koralowa skurcz na 70 to juz cos czyli powoli coś się zaczyna dziać, powodzenia na jutrzejszej wizycie!
ja też byłam dziś na wizycie... i co.. i niby się tam wszystko przygotowuje do porodu, ale rozwarcia jeszcze brak...
i tak sobie myślę, że teraz skoro i tak jestem po terminie to może mała poczeka do 2 września - bo wtedy mamy z mężem rocznicę ślubu))
czas pokaże
http://www.suwaczki.com/
Ehhh to tak jak u mnie na ostatniej wizycie... niby wszystko przygotowane do porodu ale rozwarcia brak... i bądź tu człowieku mądry
hej dziewczynki,
mąż przywiózł mi lampka na razie nikt nie widział to sobie korzystam.
czyli tak, pojechałm na ktg tam ruchy dzidzi zerowe a tetno na poziomie 100-120, lekarz powiedział że nie wypusci mnie z takim zapisem i kazał iść na godzinny spacer. Po godzinie zrobili ktg na innym sprzecie tetno spadło do 100 za to jakies skurcze na 80 widziałam. szybko kazali mi jechac do innego szpitala, bo oni nie przyjmują. W tym szpitalu Ktg jest ok skurczy chyba brak, przyjęli mnie na oddział bo maluszek się nie ruszał. zrobili USG dzidzia waży +-4100 przepływy w porządku i jestem pod obserwacją, teraz jak zjadłam kolację to maluszek szaleje czyli mnie trochę uspokoił ;o) zaraz zabierają na kolejne KTG i zobaczymy co dalej bo juz dziś nic nie zrobią przecież.
personel bardzo miły, jestem na ginekologi bo na położnictwie nie było miejsc, ale lezę w sali też z ciężarną po terimnie ;o)
pozdrawiam Was kochane !!!
Ciamajdka jaką dużą dzidzię nosiła w brzuszku, gratuluję !!!
zamykam lapka bo mnie przyłapią
Trzymaj się cieplutko! A z tymi ruchami i tętnem dzidzi to mnie trochę zestresowałas bo ja ostatnio to na prawdę mało ruchów czuję i tak sobie myślę ze może jutro na ktg pojade... tylko z drugiej strony boję się że będa mnie trzymali w tym szpitalu do porodu a tego nie chcę...
A w ogóle to dostałam zdjęcie od Ciamajdki z Edytką i jest w odpowiednim wątku "zdjęcia naszych sierpniowych pociech" :-) Oczywiscie dziękuję Adiemu (synowi Bombusi) za wstawienie bo ja miałam jakiś bliżej nieokreślony problem ze zrzuceniem tego zdjęcia na komputer ... po prostu złośliwość rzeczy martwych
OK, a teraz uciekam powoli spać. Spokojnej nocy kobietki!