reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
bede.mama- no to zycze rozkrecenia akcji na całego:)

No nareszcie troche czasu mam maly juz spi 2 h a w dzien to u niego rzadkosc;p 10 min temu obudzil sie na cycolka i dalej kimka::) Ehh coraz wiekszy stres mam przed jutrzejszym dniem::( Boze daj mu zdrowko niech juz nie musi miec nastepnej operacji tak mi go zal....

Witam! Dawno tu nie zaglądałam, ale pojechaliśmy z mężem na 2tygodnie nad jezioro ;)
U nas już silniejsze skurcze i upławy z krwią. Mam nadzieję, że niedługo się zacznie :)
Tylko czekam kiedy zaczną się regularne skurcze i odejdą wody. :)
Przy każdym skurczu zerkam na zegarek, ale niestety jest duży odstęp między nimi ;(

Widze po suwaczku że też tylko 4 dni do terminu :-D Ciekawe czy utrafimy ;-)

problem niestety się nie rozwiązał, mały nie był w ogołe zaiteresowany moim mlekiem.. już sie przyzwyczaił do modyfikowanego niestety.. a ja odpusciłam, nie umiałam patrzeć jak moje dziecko sie męczy

Twój mąż dobry gest uczynił.. super..

to szkoda :( ja jak na razie nie mam problemu chociaz Sebek w ogóle nie chciał ssac z lewej piersi tylko prawą tolerował. Połozna mi tez mowiła w szpitalu, ze w takim razie da modyfikowane. Ja sie nie zgodziłam i przystawiałam uparciucha tylko do lewej. A Sebkowi powiedziałam : Trafił uparciuch na upARCIUCHA:) teraz ssie na szczescie z obu piersi ładnie, ale niestety brodawki miałam tak popękane, ze bolało straznie - terz juz jest lepiej bo podleczone a w kapturkach mały ssac nie chce wiec nie miałam wyjscia jak zacisnąć zęby przy ssaku:)

he trudno bedzie sie znowu przyzwyczaic do miesiaczki :p 9miesiecy bez a teraz znowu te bole brzucha napiecie przedmiesiaczkowe ehh

no dokładnie, ale podobno po porodzie mogą być łagodniejsze bóle miesiączkowe.

A czemu nie karmisz?? co sie stało bo widziałam, ze wczesniej pisałas, ze masz z tym problem.
no tak fajnie było bez @:)

ale powiem Wam, ze juz chce miec drugie dziecko :p

no i mąż zrobił niespodzianke kupił kwiaty i podziekował za synka:) aż mi sie lezka w oku zakręciła
gratuluję, pierwszy raz spotkałam się by Ktoś po tak krótkim czasie od pierwszego dziecka mówił że chce drugie :-) super!!!

bede.mama- no to zycze rozkrecenia akcji na całego:)

No nareszcie troche czasu mam maly juz spi 2 h a w dzien to u niego rzadkosc;p 10 min temu obudzil sie na cycolka i dalej kimka::) Ehh coraz wiekszy stres mam przed jutrzejszym dniem::( Boze daj mu zdrowko niech juz nie musi miec nastepnej operacji tak mi go zal....
będzie dobrze, my tu wszystkie na bb będziemy trzymać mocno kciuki! :-)

Ja tez chce drugie dzieciatko i to juz mowilam zaraz po porodzie chodz porod bardzo ciezki dziecko wynagradza wszystko:) Napewno nie teraz ale za jakies 3 lata bedziemy starac sie o drugiego bobaska zeby Piotruś sam nie był

Witam Mamusie :)
Brakuje mi bardzo czasu zeby do Was zaglądac :( Mały jest bardzo wymagający....
U Nas wszytsko wporządku, Mały rosnie przytył w ciągu 4 tygodni 1,4 kg :O i wazy teraz 4,5 kg :) , ale niestety karmie sztucznym mleczkiem...Maly w ogole nie chce ssac piersi, spija tylko te poczatkowe mleczko, a dalej jest tylko krzyk...nie moge patrzec jak maly sie meczy...ale staram sie przystawiac Synka do piersi i mam taka cicha nadzieje ze moze jednak uda nam sie porzadnie zassac cycucha...

Ciamajdko- Kochana serdeczne gratulacje :) !
Luizko- Kochana ja takze zaciskam kciuki za operacje Twojego Syneczka :)

widze ze jest poruszany temat @, musze Wam powiedziec, ze ja przedwczoraj dostałam juz taki zwykły okres, wrrr tyle miesiecy bez a tu nagle leci z Ciebie, no coz bedzie sie trzeba znowu przyzywyczaic :)

Buziaczki dla Was wszytskich :)

O żesz kur..... !!!!!!!!!!!!!! Nowa wiadomość od Ciamajdki na gorącej!!! Normalnie te wszystkie położne to tylko zrąbac ostro by się przydało :wściekła/y::no::angry:

reklama
Do góry