Anecia1111
Fanka BB :)
Info od dobraczarownica na goracej linii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam! Dawno tu nie zaglądałam, ale pojechaliśmy z mężem na 2tygodnie nad jezioro
U nas już silniejsze skurcze i upławy z krwią. Mam nadzieję, że niedługo się zacznie
Tylko czekam kiedy zaczną się regularne skurcze i odejdą wody.
Przy każdym skurczu zerkam na zegarek, ale niestety jest duży odstęp między nimi ;(
problem niestety się nie rozwiązał, mały nie był w ogołe zaiteresowany moim mlekiem.. już sie przyzwyczaił do modyfikowanego niestety.. a ja odpusciłam, nie umiałam patrzeć jak moje dziecko sie męczy
Twój mąż dobry gest uczynił.. super..
he trudno bedzie sie znowu przyzwyczaic do miesiaczki 9miesiecy bez a teraz znowu te bole brzucha napiecie przedmiesiaczkowe ehh
gratuluję, pierwszy raz spotkałam się by Ktoś po tak krótkim czasie od pierwszego dziecka mówił że chce drugie :-) super!!!A czemu nie karmisz?? co sie stało bo widziałam, ze wczesniej pisałas, ze masz z tym problem.
no tak fajnie było bez @
ale powiem Wam, ze juz chce miec drugie dziecko
no i mąż zrobił niespodzianke kupił kwiaty i podziekował za synka aż mi sie lezka w oku zakręciła
będzie dobrze, my tu wszystkie na bb będziemy trzymać mocno kciuki! :-)bede.mama- no to zycze rozkrecenia akcji na całego
No nareszcie troche czasu mam maly juz spi 2 h a w dzien to u niego rzadkosc;p 10 min temu obudzil sie na cycolka i dalej kimka: Ehh coraz wiekszy stres mam przed jutrzejszym dniem: Boze daj mu zdrowko niech juz nie musi miec nastepnej operacji tak mi go zal....
O żesz kur..... !!!!!!!!!!!!!! Nowa wiadomość od Ciamajdki na gorącej!!! Normalnie te wszystkie położne to tylko zrąbac ostro by się przydało