reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

armagedon... to mało powiedziane... nie wiem co działo się z Fiuufiuu po 3 łyżkach, bo nie pisała by miała biegunkę. Pajka też nic o tym nie pisała... ale ja już osiągnęłam epicentrum..

jeszcze Tobiasz mnie stresuje, bo siedzi w pokoju i komentuje "o boże!!! Marcyś.." "jezuu co Ty tam robisz?" .. a gów @# no do jasnej ciasnej!!!!
jak mnie po takiej akcji nie ruszy to jestem "mega żelazna macica"...

reklama
Ciamajdko - tylko pij wodę przy okazji, zebyś sie nie odwodniła :-) Mam nadzieję, ze cię ejdnak zgarnie na porodówkę a nie tylko przesra ;-)

Ja sie powoli żegnam na dzisiaj, ale zaciskam kciukasy :-) Mam nadzieję, ze rano będziesz już rozpakowana :-)

Ostatnia edycja:
ja idę się już położyć, bo kręgosłup wysiada za długo przed kompem :baffled: na rewelacje wogóle nie liczę i nie łudzę się, że coś się rozkręci ehhh.

Ciamajdka ma nadzieję, że będziesz kolejną rycinkową mamusią :-p jak będzie się coś działo to wal śmiało :-)

Do jutra, w sumie to do później dziewuszki :-p Słodkich snów :-)

idę w pościel...
jak coś dam znać...
ale jakoś wierzyć mi się nie chce chociaż brzuch mnie boli... ale tak normalnie jakoś...
uwierzę jak się zacznie....
jak cos to do jutra rana:)

Witam wszystkie mamuśki!!!!!!!!

Po długim czasie wreszcie się odzywam.14.08.2010 o 3:16 przyszedł na świat mój ukochany synek Patryk Jan.Poród SN; waga 2945kg;wzrost 53cm;zdrowiutki i prześliczny. Wczoraj po południu (16.08.2010)wróciliśmy do domku.
Malutki teraz śpi a ja mam za dużo pokarmu i walczę z tym.Niestety ręcznie bo nie zaopatrzyłam się w laktator.Nie myślałam że będę mieć tyle pokarmu.

W wolnej chwili przejrzę bb, bo ciekawa jestem co u Was.

Każdemu życzę takiego porodu jaki ja miałam.Położna była zdziwiona że tak szybko poszło, nie dowierzała że to mój pierwszy poród póki nie spojrzała w dokumentację.

Pozdrawiam !!!!!!!!

Kurcze muszę suwaczek zmienić!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Obudziłam się i zasnąć nie mogłam więc włączyłam kompa żeby sprawdzić co u Ciamajdki, a tu na razie cisza.
Za to widzę że Pajkaa urodziła :-)
mona82 - gratuluję syneczka i życzę powodzenia w walce z nawałem
No dobra, wracam do łóżka i spróbuję jeszcze zasnąć. Zajrzę rano ;-)

reklama
Do góry