Dziń dybry :-)
No
Ciamajdko to grubo miałaś wczoraj
Mam nadzieję, że mimo kibelkowych rewolucji coś Cię dzisiaj ruszy. Bo jak tak, to ja się chyba też skuszę na ten olejek
Niom, u mnie bez zmian. Pokładam nadzieje w dzisiejszym spotkaniu z położną. Jak to nie wypali to chyba pozostanie mi grzeczne czekanie aż moje dziewczę samo postanowi wyjść
bo położna od jutra na urlopie...
Czy i ja mogłabym prosić o jakieś numery telefonów do Was dziewczynki na priv? No i oczywiście jak któraś chętna to podam mój numer :-) bo znając moje szczęście to jutro dalej będę na BB więc chętnie powiadomię wszystkich co i jak jakby się u Was zaczęło
U mnie po nocnej burzy jest przyjemny chłodek, więc teraz idę cosik wszamać i zabieram Pana Świnię na spacerek
Potem czeka mnie sprzątanie i przygotowanie obiadku na kilka dni (tak na wszelki wypadek gdybym dzisiaj została w szpitalu, co by TŻ miał co jeść- tak wiem, jestem naiwna
).
Luizka4don- życzę Twojemu Synusiowi z całego serduszka aby jak najszybciej wyzdrowiał, a Wam- rodzicom dużo wytrwałości i siły
Tulam mocno
Mamuśki rozpakowane- nie przejmujcie się, że nie macie czasu na BB. Gwarantuję, że jak już wszystkie sierpniówki się rozpakują to będą tu takie pustki, że ho ho
I żyć będą tylko tematy o karmieniu, pielęgnacji itp
Sama jestem ciekawa jak sobie poradzę z połączeniem opieki nad małą i zajmowaniem się domem... U mnie słabo z organizacją
Nie wiem co z
Ehtele, ale cokolwiek by to nie było to trzymam kciuki za nią i za Olka
Przeogromniaste gratki dla Pajeczki!!!
EDIT: nervita- kciukam za Ciebie !!!